Lista de calitati pe care trebuie sa le aiba un fotograf de nunta

BUCURESTI - 9 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Casatoria este una dintre cele mai importante evenimente, imaginea creata in mintea fericitilor miri trebuie sa fie ca si trasa dintr-un basm. Organizarea trebuie sa fie perfecta si totul sa fie gandit de la zero. Fiecare detaliu are o semnificatie, organizatorul trebuie sa fie implicat suta la suta, fotografii trebuie sa fie alesi din timp, iar tinuta trebuie sa imbrace si personalitatea proaspetilor casatoriti.

jadoris.com

jadoris.com

Jadoris este alegerea potrivita pentru o nunta, deoarece echipa de fotografi se ocupa in special cu realizarea de sedinte pentru astfel de evenimente. Pasiunea poate fi identificata in fiecare cadru, bucuria se vede pe chipul tuturor mirilor care au ales aceasta echipa formidabila - jadoris.com.

Alegerea unui fotograf nu este una dintre cele mai usoare sarcini, trebuie respectati cativa pasi sau macar angajatul sau angajatii sa indeplineasca o serie de calitati:

Planificarea sedintelor din timp -  „fotograful se gaseste pe ultima suta de metri” nu face parte dintr-un plan de organizare favorabil unei nunti de succes. Da, poate ca se gaseste, dar intrebarea este daca se ridica la nivelul asteptarilor. De obicei fotografii profesionisti sunt rezervati chiar si cu un an inainte. Pare fabulata expresia, insa cam asa se prezinta situatia in anii acestia.

Experienta in domeniu – in domeniul artistilor, intotdeauna este cate ceva nou de invatat in fiecare zi. O tehnica de lucru este mult mai bine stapanita de o persoana cu ani de experienta in spate decat un amator. Multitudinea de feedback-uri pozitive aduce cheia succesului.

Autenticitatea – originalitatea se poate observa dupa mana de lucru. Daca stilul e mai personalizat atunci si numarul clientilor este mai mare, pentru ca toti doresc poze unice si cat mai speciale la nunta lor, cum ofera Jadoris – jadoris.com .

Preturi accesibile – exista o varietate de pachete de servicii puse la dispozitia doritorilor. Cea mai eficienta si sigura alegere ca si raport calitate pret este in general pachetul standard. Uneori poate include chiar si imprimarea fotografiilor si asamblarea acestora intr-un album de nunta.

Informatii suplimentare – aici se poate discuta despre detalii organizatorice. Despre membrii echipei, despre materialele ce trebuie aduse in plus, de programarea unei sedinte foto dupa nunta si multe alte informatii care e de preferat sa nu fie neglijate. Un exemplu mai concret ar fi formatul in care sunt primite pozele, numarul de fotografii editate si numarul total al pozelor facute pe parcursul intregului eveniment. Exista optiune de pachete standard ce ofera materialul intr-un album, in rame foto sau chiar in diferite ornamente pentru casa.

Pachete extra -  unele pachete pot include filmare + poze, gasirea unui asemenea set poate face munca de 2 ori mai usoara pentru viitori miri, deoarece trebuie sa faca doar o singura cautare.

Putine dintre calitatile mentionate mai sus se regasesc in profilului unui fotograf adevarat. Ca lista de task-uri sa fie completa, cautarea trebuie sa inceapa cu o perioada mai indelungata de timp inainte de eveniment. Totul necesita a fi tratat cu cat mai multa seriozitate si responsabilitate. Pentru informatii despre jadoris.com accesati site-ul.

Taguri: jadorisjadoris.com