Livada cu Ceai rasplateste vanatorii de arome: ceaiuri cu iz de sarbatoare, la preturi promotionale

BUCURESTI - 27 decembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online livadacuceai.ro propune atat cunoscatorilor de arome in ale ceaiurilor, cat si novicilor dornici sa experimenteze, o vasta lista de optiuni cu ceaiuri diverse. Acum mai mult ca niciodata, rasfatul aromelor din ceaiuri se completeaza cu oferte greu de refuzat.

Livada cu Ceai

Livada cu Ceai

Descopera lumea ceaiurilor

Fata de alte bauturi preferate pentru consum, cum ar fi celebra cafea, ceaiul inglobeaza cele mai multe avantaje, beneficii. Organismul se umple de energie, se purifica si cunoaste multiple alte efecte benefice, ca urmare a consumului de ceai. In unele culturi, bautul de ceai este o traditie mostenita si perpetuata. Deci are un loc de cinste in vietile unora.

In numele puterii naturii care a oferit lumii plante atat de bogate ce pot sa ofere ceaiuri desavarsite, livadacuceai.ro isi propune sa fie manifestul pentru bunul gust, pentru sanatatea din ceasca, dar si pentru popularizarea acestuia. Si pentru asta, nu numai ca este un magazin specializat in arta ceaiurilor cu tot ce implica ea, insa propune doritorilor si gama vasta a tipurilor de ceai ce le pot incerca.

Tipuri de ceai

Livada cu Ceai este mai mult decat un popas al celor care doresc din cand in cand sa simta savoarea unei bauturi din aceasta clasa. Este universul insusi al ceaiurilor. Aici se vor gasi ceaiuri din gama Rooibos, fructate, ceai verde, rosu, negru, alb, un curcubeu de arome. Unele sortimente poarta recomandarea clara de a fi de un mare efect in detoxifiere si curele de intretinere. Altele au efecte benefice asociate consumului care in prima faza tin de placere pura.

Cu stocuri de ceaiuri adunate din diferite colturi ale lumii, aici se descopera idei nesfarsite de arome care merita incercate. Cu indicatii de consum si chiar specificatii clare despre orice tip de ceai, orice curios aflat la primii sai pasi in acest univers va gasi la Livada cu Ceai aliatul perfect, care il va ghida cu tot ce are mai mult nevoie.

Oferte

In prag de sarbatoare, Livada cu Ceai propune oferte si arome specifice. Nu se poate trece cu vederea placerea savurarii unui ceai cald. De data aceasta unul care sa completeze nostalgia sarbatorilor de altadata. In sortimentele special create pentru sarbatori se gasesc recomandari de ceaiuri dintre cele mai savuroase pentru aceasta perioada din an. Poate fi aroma de portocale, de merisor, ceaiul Winter Dream sau Craciun Regla, un complex de ingrediente care impreuna creeaza echilibrul perfect al unei arome unice.

Mai mult decat atat, cei interesati de o astfel de lume plina de culoare si arome pot descoperi in aceeasi gama si idei de cadouri. Ceaiul parca se va bea mai bine daca va putea fi savurat din niste cani de ceai cu aspect deosebit, care pot fi oferite pentru orice persoana draga.  Seturile de ceai sunt alternativa ceva mai sofisticata fata de simplele cani de ceai, fara nicio pereche.

Pagina oficiala, livadacuceai.ro, este mai mult ca oricand bogata in oferte. Aceasta sectiune a promotiilor este inca o dovada de rasplata pentru iubitorii de ceai si, de ce nu, si de cafea, pentru cei care, pana la urma, apreciaza pe deplin darurile naturii.