Livrarea coletelor fara risc de expunere - cine ne poate ajuta in acest sens?

BUCURESTI - 28 aprilie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Starea de urgenta s-a prelungit cu inca o luna, fiind singura modalitate prin care contactul dintre persoane poate fi mentinut redus in continuare. Situatia din Romania nu este una roz - momentan nu a fost atins pragul maxim de imbolnaviri cu COVID-19, ceea ce inseamna ca intreaga populatie trebuie sa ramana precauta la totalitatea actiunilor pe care le desfasoara in afara locuintei.

E-Livrat

Libertatea este pusa, intr-o mare masura, sub sechestru, totul fiind spre binele tuturor. Cu toate acestea, expedierea si ridicarea coletelor raman operatiuni, sarcini indispensabile. Fiecare ordonanta de urgenta nou emisa limiteaza si mai mult activitatile romanilor, iar aliatii lor in aceste momente raman firmele de curierat.

E-livrat - un nume cu autoritate pe piata de profil din Romania

Seriozitate, dinamism si rapiditate - o mica parte din calitatile ce recomanda firma E-livrat ca fiind cea de care romanii au nevoie atunci cand vine vorba de livrarea coletelor.

Rapiditatea cu care curierii expediaza si preiau colete se observa cel mai bine in Bucuresti si Ilfov. In aceste doua zone, echipa de curieri poate realiza intreaga operatiune chiar in aceeasi zi - totul depinde de momentul in care coletul a fost ridicat.

Coletele pot fi trimise atat din Bucuresti spre orice alta zona din tara, cat si invers. Livrarea la nivel national se va realiza doar atunci cand sunt indeplinite cateva conditii. In primul rand, coletele nu trebuie sa depaseasca 30 kg, iar volumul lor nu trebuie sa fie mai mare de 40 x 30 x 25 ( L x l x h).

Atentie! Fiecare livrare se va face printr-o singura incercare. In cazul in care destinatarul nu este acasa, refuza ridicarea coletului sau adresa de livrare este gresita, coletul va fi distribuit catre livrator in maxim 5 zile lucratoare.

Atunci cand vorbim de livrari speciale, destinatorul va fi contactat telefonic de catre curierul ce se ocupa de coletul sau. Mai multe informatii in acest sens se regasesc pe e-livrat.ro.

Cotatia de pret poate ajuta la luarea unei decizii!

Pretul serviciilor de care dispune o persoana pare ca ar conta mai mult decat este normal. De aceea, pentru ca oricine sa poata apela cu incredere la aceasta firma de curierat, echipa a pus la dispozitie in cadrul site-ului un calculator prin care se poate realiza o cotatie de pret.

Pentru a sti cu aproximare cat va costa livrarea unui colet, cel interesat trebuie sa completeze cateva campuri obligatorii. Totul incepe de la locatia din care va fi ridicat coletul si destinatia acestuia, urmate de tipul livrarii - livrare colet sau livrare plic.

Si metoda de plata trebuie mentionata neaparat. E-livrat ofera posibilitatea celor interesati de a expedia colete cu sau fara plata ramburs. Acest calculator astimator de pret este disponibil, dupa cum s-a mai spus, in cadrul paginii oficiale a acestei firme - e-livrat.ro.

Pentru si mai multe detalii despre conditiile in care se va realiza transportul, dar si care sunt cerintele pe care coletul sau plicul trebuie sa le indeplineasca pentru ca totul sa se desfasoare normal, cei interesati pot lua legatura cu echipa E-livrat.

Taguri: e-livrat
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/livrarea-coletelor-fara-risc-de-expunere-cine-ne-poate-ajuta-in-acest-sens