Locul perfect pentru evenimente si petreceri cu stil – hotelul Yesterday din Bucuresti

BUCURESTI - 6 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Orice eveniment major impune o pregatire pe masura. Indiferent ca este vorba despre o petrecere cu o anumita tematica sau de orice alt tip, alegerea hotelului, respectiv a restaurantului/salii in care intregul eveniment se va desfasura trebuie realizata cu mare atentie. Exista o sumedenie de cerinte in care trebuie sa se incadreze, de nevoi la care trebuie sa raspunda.

yesterday.ro

yesterday.ro

Cand vine vorba despre astfel de ocazii, Yesterday – hotel 3 stele Bucuresti, iese in intampinarea celor interesati cu servicii vaste, ce includ preturi accesibile pentru inchirierea de sali de conferinta. In cadrul restaurantului se ofera un meniu variat si platouri personalizate, iar hotelul este oricand pregatit cu  camere de relaxare impecabile.

Yesterday – hotel de 3 stele in Bucuresti

Situat in zona Orhideea, poate una dintre cele mai dinamice ale capitalei, acesta se impune printr-o constructie mareata  la intersectia dintre pasajul rutier Basarab – Grozavesti si Splaiul Unirii. Este preferat de publicul larg pentru accesibilitatea pe care o ofera catre toate punctele de interes din Bucuresti, fie acestea de ordin administrativ, business sau cultural.

Iata care sunt cele mai importante criterii de selectie de urmarit in alegerea unui astfel de loc, pe care acest hotel de 3 stele din Bucuresti le indeplineste cu succes.

Disponibilitate

Mai ales in cazul hotelurilor renumite din oras exista sanse ca in data de interes pentru clienti sa nu existe disponibilitate de inchiriere. De aceea, este foarte importanta solicitarea restaurantului, salii de conferinta sau a camerelor din timp. Este de altfel si recomandarea pe care reprezentantii Yesterday o ofera indeosebi celor care doresc sa petreaca timp de calitate in cadrul hotelului. Rezervarea in prealabil este singura modalitate prin care le pot garanta inchirierea la termenul dorit.

Servicii impecabile

Insemnatatea acestui criteriu este una mai vasta, cuprinzand atat partea de conditii de confort, cat si cea a seriozitatii si profesionalismului personalului.

Avand ca exemplu hotelul Yesterday, reprezinta dovada alegerii ideale locul care beneficiaza ori de cate ori este necesara igienizarea spatiilor, dezinfectarea, reimprospatarea etc. De asemenea, va fi intotdeauna de preferat, totodata cu dotarile necesare pentru a o mentine – incepand de la sala de mese si pana la spatiile sanitare.

Un alt aspect de avut in vedere este atitudinea personalului si a reprezentantiilor hotelului. Nu este un lucru prea greu de dedus. Chiar de la prima intrevedere in scopul stabilirii unei intelegeri se pot observa detalii legate de temperamentul acestora, de amabilitate, de rabdare, de seriozitate, profesionalism, corectitudine etc.

Locatie favorabila

Pentru ca oaspetii sa se simta pe deplin confortabil si sa nu aiba ocazia sa experimenteze plictiseala sau alte astfel de stari, gazdele trebuie sa aiba in vedere inchirierea unui loc cu amplasare strategica. Asta inseamna ca intregul loc trebuie sa fie o atractie, sa vina cu ceva aparte. Este garantia faptului ca nimeni nu va pleca indispus si inainte poate ca evenimentul sa inceapa.

De altfel, nimeni nu se va orienta in alegerea unui astfel de loc fara a tine cont si de preturi. Raportul dintre acestea si calitatea serviciilor trebuie sa fie unul rentabil si conform cu asteptarile. Prin toate calitatile mai sus mentionate se remarca hotelul Yesterday, aspecte ce il recomanda ca prima optiune.  Cei interesati gasesc date complete despre acesta pe yesterday.ro.