Luna cadourilor aduce si provocarea de a alege ceva potrivit – descopera selectia de la Gift Express

BUCURESTI - 27 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Sfarsitul de an aduce cu sine si marea provocare de a gasi un cadou potrivit pentru fiecare. In timp ce optiunile clasice par sa paleasca, pentru ca se doreste mai degraba ceva special si tematic, magazinul online Gift Express isi propune sa vine cu idei si inspiratii. Deja celebru pe aceasta nisa, Gift Express nu are optiuni epuizate, indiferent despre cine este destinatarul din discutie.

giftexpress.ro

giftexpress.ro

Mai provocatoare pare sa fie alegerea unui cadou destinat femeilor. Cu gusturi sofisticate, cu pretentii deopotriva, reprezentantele feminine au asteptari diverse cand vine vorba de un cadou. De aceea, o astfel de alegere trebuie insotita de rabdare, presarata cu varietate si o atentie deosebita acordata detaliilor.

Bijuterii si accesorii

Printre preferatele oricarei femei se numara accesoriile si bijuterile, cele care insufletesc orice tinuta, cele care scot din anonimat. Din gama de cadouri pentru ea acestea ocupa un loc special, intrucat sunt expresia bunului gust, sunt pretioase. In cadrul paginii Gift Express se vor gasi optiuni din argint, cele care de altfel au si avantajul de a fi durabile si ca stil potrivite oricarei varste.

Ceasurile nu sunt nici ele de omis, un accesoriu indispensabil si practic, dar care de cele mai multe ori se supune unor reguli estetice si cromatice. De aceea, o femeie nu va avea niciodata prea multe ceasuri, o astfel de idee de cadou fiind una binevenita si cu care nu poti sa dai gres.

Seturile

O alta propunere ce vine de la Gift Express se refera la seturile cadou, cele care ar putea prezenta si un aspect practic legat de faptul ca un cadou va fi complex si nu va mai avea nevoie de alte completari de detalii sau poate chiar de ambalare. Unele seturi se preteaza a fi oferite acelor femei cu care relatia nu este neaparat una de prietenie. Sunt acele genuri de cadouri potrivite, care nu lasa loc de interpretari.

Dar pentru ca situatiile pot fi atat de diferite, exista si seturi cu stil romantic ce pot desigur sa devina alegerea unui barbat pentru femeia din viata sa. Acestea includ produse de lux, de consum, cat si accesorii expresive, jucarii de plus, bauturi rafinate, bijuterii sau alte produse reprezentative pentru stilul romantic.

Cadouri pentru femeia practica

Daca cea care urmeaza sa primeasca un cadou este o femeie practica, poate chiar pragmatica, atunci cu siguranta va aprecia acel gen de cadou ce are si utilitate. In acest sens la Gift Express se vor gasi cadouri potrivite pentru birou. De la cele necesare la cele de decor, lucruri specifice pentru mediul de munca la birou sunt o idee potrivita. Au un stil neutru si dau un ton mai personal unui spatiu de munca.

Se disting aici seturi de pixuri, agende, ceasuri cu forme inedite, calculator de buzunar sau casti.

Alte oferte de la Gift Express

Acestea nu sunt singurele optiuni de la Gift Express. Intrucat femeile au o gandire mai complexa, cadourile pentru acestea nu pot fi decat pe aceeasi lungime de unda. Alte idei de cadouri propuse sunt inedite si merita descoperite: sticle de vin cu mesaj si forma atipica, set de ceainic, cani haioase si termosensibile, posete si multe altele. Lista completa se va regasi in cadrul paginii oficiale.

Incepe perioada cadourilor oferite din abundenta, incepe etapa in care toata lumea este intr-o goana in a gasi acel ceva special, pentru un cadou cu aceeasi descriere – special. Povestea aceasta se repeta an de an, insa nu acelasi lucru se poate spune despre tipul de cadou. Gift Express vine in sprijinul celor cu o astfel de nevoie cu idei si propuneri dintre cele mai variate, pliate pe gusturi si bugete diferite.