Magazinul Instalatiilor, Mancaro pune la dispozitie o gama vasta de sisteme, accesorii, tevi si fitinguri

BUCURESTI - 21 ianuarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul Instalatiilor pune la dispozitie pentru publicul interesat o gama variata de sisteme, termice si sanitare, precum si tevi, fitinguri si accesorii. Toate acestea sunt disponibile in cadrul magazinului online si fizic.

magazinulinstalatiilor.ro tevi si fitinguri

magazinulinstalatiilor.ro tevi si fitinguri

Tevi si fitinguri din polietilena (PeHD) disponibile

Sunt disponibile pentru comanda tevi si fitinguri PeHD. Acestea sunt binecunoscute in retelele de apa potabila si prezinta o serie de avantaje la utilizare. Polietilena este un material durabil, durata de viata mare de pana la 50 de ani si, in plus, prezinta inertie la coroziune.

Sunt usor de utilizat, la manipulare, intrucat au o greutate redusa. Nu au nevoie de intretinere pretentioasa, au fiabilitate ridicata la sistemele de imbinare si, mai mult decat atat, au rezistenta la socuri si actiuni mecanice.

Acestea sunt disponibile in variante de lungimi diferite. In completare, vor fi gasite aici si racorduri de compresie, printre altele.

Sisteme termice si sanitare

Renovarile impun de multe ori schimbari ce se leaga unele de altele si de preferat sa fie realizate toate o data. Pentru cei interesati sa isi modernizeze spatiul de locuit cu sisteme mai noi Magazinul Instalatiilor vine cu solutii. Vorbim despre un univers al instalatiilor termice si sanitare.

Pot fi alese astfel centralele termice pentru apartamente sau case, cum sunt cele in condensatie, precum si accesoriile pentru montaj, boilere sau radiatoare ori elementele necesare pentru a instala incalzirea in pardoseala. Robineti si racorduri, elemente pentru evacuare si canalizare sunt de asemenea regasite aici. Un singur loc poate optimiza cautarile si inseamna solutii variate pentru ca cei interesati sa faca achizitiile complete pentru modernizarea bailor sau bucatariile.

Comenzi online si consiliere profesionala

Intrucat sunt multiple optiuni si branduri producatoare dintre cele mai variate, cei interesati pot cere si consultanta de specialitate pentru a alege optim. Vorbim asadar de toate beneficiile de client, de asistenta profesionala gratuita sau chiar si de asistenta la preluarea comenzilor, in cazurile in care sunt dorite comenzile online.

Magazinul Instalatiilor pune la dispozitie gama variata de produse si livreaza imediat din stocul existent.

Contact:

Strada Soimului numar 4, Suceava

0746 326 668

comenzi@magazinulinstalatiilor.ro

Taguri: fitinguri pehd