Magazinul Noi.ro aduce avantaje pe piata retailerilor

BUCURESTI - 20 octombrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Noi este magazinul de tip cash and carry indragit de multi antreprenori bucuresteni. Asta pentru ca aici regasesc oferte constante, personalizate in functie de cantitatile cumparate, varietatea este la ea acasa, la fel si profesionalismul. Supranumit si Magazinul Magazinelor, a devenit un punct de reper pentru multi care detin afaceri de tip retail, precum si pentru industria Horeca. Afla mai jos de ce sa alegi Noi.

noi.ro

noi.ro

Avantajele colaborarii cu magazinul Noi

Doritorii au posibilitatea de a cumpara cele necesare afacerii atat din magazinul fizic, cat si online pe noi.ro. Suprafata magazinului este una extinsa, deci nu este posibila supraaglomerarea. Poti veni aici daca ai timp la dispozitie ca sa alegi ce-ti doresti si pentru a indica modul in care sa fie ambalate. Daca timpul este inamicul tau, atunci varianta online este cea potrivita. Selectezi produsele dorite, iar odata finalizata comanda iti va ajunge paletizat la sediul afacerii. Aici regasesti o varietate de raioane prin care sa te plimbi. De la produse pentru casa si menaj, de curatenie si dezinfectie, pentru ingrijirea personala, pentru bebelusi si animale, pentru gradina, bricolaj si constructii, produse sezoniere si multe altele. 

Sunt disponibile aici peste 40.000 de produse de la peste 500 de branduri cunoscute. Retailerii isi poti umple rafturile cu ceea ce obisnuiesc clientii sa cumpere si isi pot chiar diversifica stocul. Fiindca preturile de la Noi sunt foarte avantajoase, existand si reduceri procentuale din suma finala a cumparaturilor, profitul afacerii tale se va simti luna de luna. La Noi ai parte de consultanta gratuita pentru a face alegerile avantajoase pentru afacerea ta. De asemenea aici ai posibilitatea de a negocia preturile. Poti chiar si plasa comanda cu produsele dorite, stabilesti telefonic cu un consultant cum sa iti fie pregatite, iar tu sa vii doar sa le platesti si sa le ridici. Personalul Noi este pregatit pentru a-ti raspunde oricarei intrebari si pentru a te indruma in a lua deciziile ideale. 

Din decembrie, magazinul Noi isi deschide usile chiar si duminica, iar programul va fi anuntat cat de curand. Fii in pas cu noutatile accesand site-ul www. noi.ro .

Contact:

0771 680 398

0771 680 378

comenzi@noi.ro

Taguri: noi.ro