Magazinul online Sosetaria, primul magazin cu o gama larga de ciorapi, dresuri si sosete

BUCURESTI - 27 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cand ne gandim la sosete sau la dresuri ne referim in principal la o nevoie ce se traduce printr-o vizita la un magazin de profil. Iata ca mediul online este generos si din acest punct de vedere si ofera solutii la indemana. Un loc de acest gen este Sosetaria.ro, primul magazin de ciorapi, dresuri si sosete. Cu o preocupare pentru stilul acestora si calitate desigur, Sosetaria a reusit sa se impuna pe acest segment. Sub devizul „Secretul picioarelor fericite” se intelege interesul pentru aspect, confort si calitate a ceea ce imbraca picioarele.

sosetaria.ro

sosetaria.ro

Ciorapi pantaloni

Una din categoriile de produse se refera la diversi ciorapi de tip pantalon, care se potrivesc chiar si nevoilor pe care le poate avea o femeie insarcinata. In diferite culori si texturi, marimi si grosimi, aici se includ acei ciorapi pentru mirese, cei de tip plasa, colorati, grosi sau cu model. Iar brandurile regasite, de la Egeo la Diamond sau Lores sunt inca o garantie a calitatii de care vor avea parte purtatoarele.

Ciorapii cu banda adeziva

Pentru femeile care prefera sa combine in mod armonios stilul sexy cu un inalt nivel de confort, ciorapii cu banda adeziva sunt alternativa moderna a celor clasici. Acestia se definesc prin banda de silicon ce se mentine pe picior, permitand astfel ca dresurile in cauza sa nu fie necesar a  mai dispune de chilot. Sunt perfecti pentru sezoanele calde, pentru momentele in care tinuta are o lungime ce ar putea trada linia ciorapului clasic.

In aceasta categorie se regasesc deopotriva ciorapi cu modele interesante, semnate Fiore, Lores sau Marilyn.

Modelatori si medicinali

In cadrul paginii www.sosetaria.ro se vor gasi de asemenea acei ciorapi ce au si un rol practic, medicinali si modelatori. Sunt in masura sa ofere un aspect estetic placut, sa aplatizeze zone ale corpului ce se pot observa sub tinute mulate. In cazul celor medicinali se remarca efectul de preventie a inflamarii picioarelor, pentru un confort sporit.

O astfel de categorie poate fi un interes pentru femeile care petrec ore bune pe tocuri sau pentru cele care doresc sa incerce o tinuta visata, fara sa mai aiba complexul unor linii corporale ce demonstreaza lipsa de proportionalitate.

In gama de produse de acest gen se vor regasi optiuni de la Levante, Lores din nou, Mitex si nu numai.

Alte produse de la Sosetaria.ro

In completarea celor mentionate in cadrul magazinului online Sosetaria.ro se vor regasi de asemenea optiuni de lenjerie, de colanti sau pijamale, sosete atat pentru  barbati, cat si pentru copii. Se poate spune cu usurinta ca aici se contureaza un univers al produselor ce tin de lenjeria intima si de accesorii care pot scoate o femeie din anonimat. O pereche de ciorapi bine alesi o pot complimenta, pot fi un accent al picioarelor si nu numai, caci pot sublinia feminitatea.

Pentru ca una dintre cele mai frustrante situatii legate de dresuri este aceea de a nu gasi si altfel de optiuni decat cele clasice, Sosetaria.ro isi asuma acest rol. Aici stilurile sunt moderne si variate, pe gusturile oricaror femei.