Maribon - magazinul care ofera calitate publicului larg

BUCURESTI - 1 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Nu doar personalul care lucreaza in sistemul sanitar este necesar sa poarte saboti medicali pentru ca este o incaltaminte comoda, ci toate persoanele care lucreaza mai multe ore in picioare sau chiar persoanele care se ocupa de treburile gospodaresti.

maribon.net saboti medicali

maribon.net saboti medicali

Sabotii medicinali sunt foarte confortabili din mai multe puncte de vedere.

Magazinul online maribon.net pune la dispozitia publicului larg o gama variata de produse de calitate, majoritatea fiind din piele naturala.

Sabotii medicali de la Maribon

Puteti opta pentru niste saboti medicinali din cadrul magazinului online Maribon deoarece sunt foarte calitativi si confortabili. Confectionati din piele, acestia ofera confortul necesar picioarelor pentru a evita anumite probleme sau dureri de picioare sau de spate.

Ii puteti gasi intr-o gama variata de culori si nuante, forme si marimi.

Talpa de asemenea, este antiderapanta ceea ce va ofera o siguranta atunci cand ii purtati.

Pentru ca se apropie sezonul cald, sabotii autoclavabili-sterilizabili sunt potriviti pentru curatenia de primavara spre exemplu, iar pentru ca picioarele sa respire, medicii si asistentele ii poarta in sezonul cald.

Mai mult decat atat, pentru ca se pot steriliza la temperaturi inalte, prezinta incredere atat pentru sanatate cat si din punct de vedere al calitatii.

Pentru ca incaltamintea in general, are un rol extrem de important in viata noastra, este necesar sa punem un accent mai deosebit atunci cand ne dorim sa o achizitionam.

Alte produse de la Maribon

In gama vasta de produse, nu se afla doar sabotii medicinali ci puteti gasi si incaltaminte pentru sezonul de toamna-iarna precum botinele, ghetele, cizmele cat si balerinii, pantofii, papucii de casa.

Totodata, garantia produselor este de 30 de zile din momentul achizitionarii.

In cazul in care exista vreo defectiune a produsului, se va returna inapoi catre magazinul Maribon, iar daca este posibil, acel produs se va repara, in caz contrar se va inlocui sau va fi rambursata suma de bani.

Magazinul online Maribon ofera variante de produse in functie de nevoile fiecarui client in parte, insa nu fac rabat de la calitate.

Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul maribon.net.

Date de contact:

info@maribon.net