Masatto a lansat fotoliul cu doua mecanisme de masare 4D - DIVINA

BUCURESTI - 27 ianuarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Intr-o lume in care aproape nimeni nu mai are timp pentru sine, fotoliul de masaj Divina de la Masatto ofera celor dispusi sa faca o astfel de achizitie nu doar un timp pentru propria persoana, dar si o relaxare luxurianta. Obisnuiti cu munca neintrerupta a zilelor de lucru, dar si cu grijile personale, multi isi neglijeaza sanatatea si devin constienti de importanta acesteia cand deja au pus-o in pericol. Gandit special pentru a mentine o stare generala de bine si un corp tonifiat, modelul DIVINA revolutioneaza lumea masajului prin cele doua mecanisme de masare 4D din dotare.

fotoliu de masaj Divina

fotoliu de masaj Divina

Timp pentru tine si pentru relaxare, cu DIVINA de la Masatto

O viata fara dureri de spate, fara muschi blocati si disconfort din cauza pozitiilor adoptate in scaunul de birou este ceea ce viseaza orice om. Atat cei care lucreaza in fata laptopului, cat si cei care desfasoara alte activitati ce presupun sau nu miscare, au nevoie, din cand in cand, de un rasfat al trupului.

Departe de a fi un simplu fotoliu de masaj, DIVINA schimba definitia a tot ceea ce inseamna relaxare si lux. Dar ce face ca noul model lansat de Masatto sa fie special? Cei mai multi stiu despre matricea fibroasa care tine impreuna intregul organism uman, cea responsabila, de fapt, de mentinerea formei fizice. Multi apeleaza la maseuri terapeuti de specialitate pentru a o mentine elastica. Varianta mult mai la indemana insa, o reprezinta masajul 4D aplicat de DIVINA, un masaj profund al fasciei care practic reaseaza fiecare participa a corpului la locul sau, astfel redand vitalitatea si elasticitatea invelisului.

O senzatie deosebita, pe care oricine ar dori sa o simta pe propria piele, masajul efectuat de Divina prin cele doua mecanisme 4D confera o ultra relaxare. Acopera intregul corp, incepand de la baza capului si pana la coapse, actionand in mod suprapus asupra zonei dintre fese si zona lombara. Durerile de spate dispar instantaneu datorita sistemului de masaj patentat, care este mai puternic, mai precis si mai profund.

Mai multe insa despre acest dispozitiv revolutionar puteti gasi aici: https://masatto.ro/.

Contact:

Tel: +40756 478 789

Email: contact@masatto.ro