Masatto, aliatul perfect al celor in cautare de relaxare si de dispozitive complexe in acest sens

BUCURESTI - 5 decembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Piata fotoliilor de masaj a luat avant, iar Masatto vine cu o confirmare in acest sens. Prin gama diversa pusa la dispozitie se adreseaza publicului interesat cu o complexitate a tipurilor de fotolii, capabile sa realizeze masaje diverse. Astfel de achizitii sunt considerate chiar necesare, in conditiile in care masajele au rol terapeutic si pot imbunatati calitatea vietii.

masatto.ro

masatto.ro

Din punct de vedere al tipurilor de fotolii masatto.ro dispune de optiuni ale brandurilor renumite precum Rokol, iRest sau Panasonic printre altele, cunoscute pentru competitvitatea pe piata de profil si pentru ca in mod constant aduc noi tehnologii incorporate in diverse tipuri de fotolii pentru masaj. Spre marea satisfactie a publicului interesat, aceasta colectie se completeaza cu gama de fotolii de masaj de la Masatto.

Principii de selectie

Un fotoliu de masaj trebuie sa fie calitativ si eficient in miscari, precum si pe termen lung privind rezistenta sa. Intr-o armonie de caracteristici de acest gen, optiunile de la Masatto sunt recunoscute de publicul larg. Vin insotite de garantii aferente si in orice caz exista si servicii de intretinere disponibile.

Tehnologia si inovatiile ce stau la baza acestor produse inseamna un complex de avantaje pentru utilizator. Acesta trebuie sa aleaga asadar prin prisma nevoii sale si mai apoi prin considerente legate de aspect, pret, confort si alte functii.

In fapt nevoia de un fotoliu de masaj se leaga in mod clar de terapia prin masaje. Acesta a fost cunoscut dintotdeaua ca fiind o forma de detensionare, o maniera de diminuare a disconfortului sau a durerii. Instinctul fiecaruia este ca atunci cand resimte durere sa aplice presiune sau sa maseze zona. Asa a reiesit faptul ca prin tehnici mai complexe, masajul poate fi o reala solutie.

Ca urmare a anilor de evolutie, masajele au devenit un aliat al celor care isi cautau forte de lupta contra oboselii, contra starilor de epuizare psihica si nu numai. In formula complexa, avansata si fidel imitata de tehnologia ce sta in spatele fotoliilor de masaj, aceste produse pot fi indicate celor cu dureri si spasme musculare, celor cu dureri locale, varstnicilor dar si altor categorii, celor care sufera de dureri de spate sau senzatia de picioare obosite.

Inovatia acestor fotolii de masaj se refera la faptul ca pot masa tot corpul, de la zona gatului, incluzand de asemenea si suport pentru picioare pentru a masa pana la capatul degetelor. Cu perne de aer, role, cu caldura, presiune si tehnici variate – de tapotare, framantare, de rulare etc. - se pot obtine terapii complexe, fara sa fie nevoie de o vizita la un cabinet de specialitate. Un alt avantaj este ca nu exista contraindicatie pentru exces de masaj, de aceea prin varianta de dispozitiv de acest gen disponibil oricand in intimitatea casei, orice utilizator isi poate crea un moment de rasfat.

In complexitatea lor, fotoliile regasite la Masatto.ro au o forma ergonomica, mentin coloana corespunzator, se intind pentru ca in timpul masajului corpul sa fie in pozitia optima si au incluse dotari si functii ce sporesc confortul – boxe, bluetooth, telecomanda de control etc.

Cei interesati de oferte, preturi si alte informatii pot accesa pagina oficiala masatto.ro.