Maurer Imobiliare dezvolta un nou proiect: Ansamblul Maurer Residence Constanta

BUCURESTI - 13 iunie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

De peste 10 ani, pe piata imobiliara din Romania s-a facut remarcat un nume: Maurer Imobiliare. De-a lungul timpului, acest dezvoltator imobiliar a realizat multiple proiecte ce au transformat „casa” in „acasa” pentru mii de familii. Prezentul incununat de succes pe acest domeniu va fi insa urmat de noi proiecte, dupa cum arata reprezentantii Maurer Imobiliare.

maurer-residence.ro

Printre cele mai asteptate proiecte imobiliare se numara si Maurer Residence Constanta. Mai multe detalii despre acest ansamblu cu cateva mii de noi locuinte pot fi gasite in cadrul site-ului maurer-residence.ro, iar cateva informatii despre proiect va vom prezenta si in randurile urmatoare.

Ce va oferi noul proiect Maurer Residence Constanta?

Conform informatiilor oferite de reprezentantii companiei Maurer Imobiliare la finalul anului 2016, obiectivul pentru urmatorii 5-7 ani este reprezentat de construirea si darea in folosinta a peste 12.000 unitati locative.

Ansamblul Maurer Residence Constanta face parte din cadrul acestui proiect. Investitia de peste 120 de milioane de euro se va concretiza intr-un cartier rezidential amplasat pe o suprafata de 157.000 metri patrati, intre Tomis Plus si Centrul Comercial Tom.

Noul ansamblu rezidential din Constanta va oferi peste 3500 de locuinte, in blocuri cu 4 si 10 etaje. Lucrarile la Maurer Residence Constanta au fost deja demarate, iar in luna mai 2018 se estimeaza ca vor fi livrate si primele blocuri. In functie de preferintele clientilor, locuintele disponibile vor avea compartimentari distincte, iar preturile de achizitie vor fi – ca intotdeauna – corecte.

Ce avantaje ofera Maurer Imobiliare tuturor celor ce aleg o locuinta in ansamblurile rezidentiale nou construite?

Conform marturiilor celor care au apelat la acest dezvoltator imobiliar de top pentru a obtine o locuinta, avantajele de care au parte sunt considerabile.

In primul rand, este vorba de locatia excelenta in care este amplasat fiecare cartier in parte. Maurer Residence Constanta nu face exceptie de la regula, avand un amplasament cat se poate de eficient, intr-o zona linistita. In legatura directa cu amplasarea cartierului se afla si accesul facilitat catre puncte de interes principale pentru locuitori: in zona exista atat centre comerciale, cat si unitati de invatamant, institutii, spitale, farmacii etc. – pentru a asigura confort deplin tuturor proprietarilor din acest punct de vedere.

Respectand traditia Maurer Imobiliare, noul proiect se va transforma la randul sau intr-o comunitate de tip occidental, care garanteaza dezvoltarea sustenabila si pune accent pe armonie, calitate a constructiilor si un mediu propice pentru a gazdui orice familie.

Diversitatea imobilelor construite in blocurile de 4 si 10 etaje constituie de asemenea un avantaj. Doritorii vor putea alege in functie de preferinte: garsoniere, apartamente cu 2 sau 3 camere ori chiar apartamente de tip studio, foarte utile si practice indiferent de numarul persoanelor pe care le vor gazdui.

Tinand cont de toate elementele mentionate anterior, se pare ca numele de „constructor de visuri” este pe deplin meritat de acest dezvoltator imobiliar. Comunitatile pe care a reusit sa le creeze, solutiile rentabile oferite tuturor celor aflati in cautarea unei locuinte, calitatea, transparenta si corectitudinea au reusit sa imbunatateasca standardele si conditiile de trai pentru toate familiile care au ales oricare dintre proiectele Maurer Imobiliare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/maurer-imobiliare-dezvolta-un-nou-proiect-ansamblul-maurer-residence-constanta