Mesfarma - sursa de suplimente alimentare de calitate

BUCURESTI - 19 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Consumul de suplimente alimentare este in masura sa contribuie eficient la echilibrul necesar organismului, cand i se furnizeaza acestuia nivelul optim de vitamine si minerale. Intrucat alimentatia s-a schimbat, ca obiceiuri, dar mai ales ca si nivel calitativ, actualmente alimentele nu sunt in masura sa ofere doza de minerale zilnic recomandata. Suplimentele sunt asadar o completare excelenta.

Mesfarma , un renumit importator suplimente nutritive, pune la dispozitia celor interesati, o serie de astfel de optiuni. Suplimentele ce se gasesc si se pot achizitiona si online, din cadrul paginii oficiale mesfarma.ro, sunt variate si vin la pachet cu informatiile necesare privind modul de consum si efectul asigurat.

Din seria de suplimente, Mesfarma ofera gama de la producatori precum Galenika si Dietpharm. Iata si cateva dintre optiuni, in mod concret.

Suplimente pe baza de magneziu

In formula cu continut de melatonina, se recomanda pentru un somn odihnitor. Contine de asemenea si radacina de valeriana, renumita pentru starea de calm pe care o ofera, vitamina B6, precum si magneziu. Toate acestea impreuna formeaza un complex menit sa echilibreze, sa ajute la starea de bine si mai ales la starea propice pentru somn.

O alta varianta include complexul de vitamine B6 si 12. In lista de ingrediente se mai asociaza si niacina, acidul pantotenic, biotina, precum si acidul folic. La capitolul magneziu, un astfel de produs include 100% din doza zilnic recomandata. Magneziu 375 +B Complex este practic necesarul de zi cu zi.

Suplimente diverse

In cadrul aceleiasi pagini se regasesc si alte optiuni, cu indicatie de consum la nivel extins. Spre exemplu, Tuso Herbal Plantago este indicat pentru iritatia tractului respirator, ce poate fi si sub forma de pastile. Sau Orosal este un produs de larg consum pentru rehidratare, pentru situatiile ce o impun atat in cazul copiilor, cat si al adultilor.

Alte produse, de genul celor cu un complex de vitamine precum Oligogal, sunt suplimente ce ajuta la crearea unei stari de bine, de zi cu zi. Cand organismul incepe sa ofere semne ale unui dezechilibru, ale unei carente, este bine de stiut ca se intampla reactii in lant. Asadar, trebuie sa existe o preocupare complexa spre a reda starea de sanatate.

Situatiile de necesitate a unui supliment alimentar sunt atat de diverse. De aceea, si tipurile de suplimente disponibile sunt pe masura cerintelor. Asadar, la Mesfarma se vor gasi si suplimente pentru sanatatea vizuala, precum Makulin Plus. Altele sunt indicate pentru un metabolism ce lucreaza optim. In orice caz, suplimentele sunt un extra ajutor pentru a mentine echilibrul din interior, pentru ca toate functiile sa fie restabilite. Asociate cu o dieta echilibrata, rezultatele vor fi dintre cele asteptate.

Concluzie

Mesfarma se preocupa in a oferi diversitate, dar mai ales calitate. Asadar, suplimentele pe care le pune la dispozitie sunt din clasa celor care corespund cu aceste standarde. Un alt aspect favorizant tine si de preturile accesibile precum si de usurinta de a achizitiona produsele dorite, din cadrul magazinului online.

Cei interesati regasesc pe pagina oficiala, mesfarma.ro, informatii despre toate tipurile de suplimente alimentare.