Mobilierul din dormitor - un somn relaxant, o stare generala de bine

BUCURESTI - 14 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Locul din casa denumit dormitor pentru simplu fapt ca acolo ne petrecem orele de somn este mai putin luat in considerare prin prisma faptului ca orele de somn reprezinta doar o treime dintr-o zi obisnuita.

www.prodesignart.ro

www.prodesignart.ro

In esenta chiar daca nu petrecem mai mult de opt ore in dormitor in mod obisnuit, specialistii in domeniul medical recomanda un somn odihnitor dincolo de orele dormite. Cu alte cuvinte calitatea somnului influenteaza starea psihica si in consecinta si pe cea fizica.

 Pentru un somn odihnitor sunt mai multi factori ce trebuie urmariti, conform persoanelor calificate in domeniul medical.

In primul rand, tipul saltelei ne poate ajuta in remedierea durerilor de spate sau gat. Acest lucru fiind de luat in seama pentru faptul ca orice durere poate deteriora calitatea somnului. Confortul saltelei este intregit de un tip de mobilier si o culoare caracteristica preferata ce consideram ca ne relaxeaza pentru a nu intra in starea de somn agitati sau nervosi.

In substratul ideii de relaxare si stare de bine se regaseste si aspectul modelului de mobilier ce intregeste aspectul intregii locuinte conform preferintelor. In acest sens se poate opta pentru dormitoare moderne, clasice, rustice s.a.

Daca ne dorim atat calitate, stiluri moderne cat si relaxare, puteti opta pentru mobila de la Pro Design Art, ce pare creata pentru o diversitate de preferinte.

In alegerea mobilierului se poate tine cont de mai multe criterii, unul dintre cele mai importante fiind cel al spatiului de care dispui. Un mobilier de dimensiuni mari pozitionat int-un loc de dimensiuni mici poate crea senzatia de sufocare. Prin urmare Pro Design Art dispune de un portofoliu cu modele si categorii ce au in vizor si acest aspect pentru dormitoare optim organizate.

Tipuri de dormitor ce imbina utilul cu placutul de la Pro Design Art

1. Mobila de dormitor Bianco

Printre cele mai evidente caracteristici ale acestui tip de mobila este tablia de mari dimensiuni care infrumuseteaza peretele simultan cu stilul modern dincolo de partea practica pe care o ofera.

Un stil ce poate oferi confort fara a incarca spatiul cu articole de mobilier  inutile.

Dimensiunile patului, spre exemplu, sunt de 1640/2047/400 mm ce ce il face posibil de incadrat chiar si pentru o camera mai mica.

2.Mobila dormitor Corina

In cazul in care ai nevoie de un sifonier de dimensiuni mai mari pentru o buna organizare a hainelor, dar in acelasi timp iti doresti sa ramana spatiu in dormitor, acest tip de mobilier poate constitui o solutie optima prin faptul ca designul se axeaza mai mult pe dispunerea verticala decat pe cea orizontala.Dimensiunile sifonierului fiind de 3200/3000/550mm.

3.Mobila de dormitor Aaron

Pentru persoanele sensibile la lumina, relaxarea vine din imbinarea culorilor si luminilor, ansamblu ce confera senzatia de caldura, relaxare, intimitate.

Specifice acestui tip de mobila sunt tablia si extensia patului ce poate fi iluminata. Elegant, dar si relaxant in acelasi timp, acest mobilier, pe langa patul cu tablia specifica, dispune si de comoda si noptiere fara a face rabat de la libertatea spatiului.

Pentru persoanele care stiu ca starea de bine poate fi determinata de relaxare si un somn calitativ, alte tipuri de mobiler pentru dormitoare pot fi regasite pe www.prodesignart.ro.