Mobilierul potrivit pentru HoReCa, la preturi avantajoase de Black Friday pe Secan.ro

BUCURESTI - 8 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Amenajarea spatiilor HoReCa presupune un grad optim de cunoastere a tendintelor in materie de mobilier, textile si nu numai. Sunt alegeri care trebuie realizate responsabil si inspirat, deci care presupun si o documentare pe masura. Exista mai multi factori care pot dicta reusita efortului depus in ceea ce priveste amenajarea. Tipul de mobilier din dotare poate face marea diferenta, astfel ca atentia publicului este concentrata indeosebi asupra acestuia.

secan.ro

secan.ro

Din randul magazinelor care pot fi considerate cu incredere surse la indemana privind mobilarea unor astfel de spatii, Secan.ro este un reper pentru publicul roman. Pentru ca se apropie perioada reducerilor, cei interesati pot profita de ofertele ce vizeaza mobilier horeca Black Friday, disponibile pe site. Care sunt categoriile care beneficiaza de acestea si in ce constau in detaliu pot afla cei interesati online sau contactand echipa.

Amenajarea spatiilor HoReCa si rolul mobilierului

Atat in amenajarea unor spatii noi, cat si in caz de reamenajare, mobilierul poate fi solutia pentru o reimprospatare de efect.

Mobilierul disponibil pe Secan.ro ofera o serie de plusuri spatiilor in care sunt montate. Spre exemplu, durata extinsa de viata atrage atentia publicului. Prezinta o rezistenta crescuta la uzura, deci constituie o investitie de succes, pe termen lung. Materialele pe care le are la baza sunt inalt calitative, prezentandu-se sub finisaje variate.

In cazul celor care au la baza materie prima naturala, un lemn calitativ, constructia va prezenta o mai mare stabilitate, deci trecerea timpului nu le va influenta integritatea, deformandu-le.

Pentru ca este vorba despre crearea ambientului unui spatiu HoReCa, mobilierul trebuie sa prezinte si o influenta estetica adecvata. Atat in ce priveste acest aspect, cat si vizavi de functionalitate, cei interesati dispun de solutii variate pe secan.ro, la costuri rentabile. Tin cont de ergonomia unor spatii diverse, sunt practice si special concepute pentru a rezista uzului comercial. Sunt potrivite atat pentru a deservi clienti, cat si pentru spatiile corporate.

Diversitatea nuantelor si a texturilor este cea care ii avantajeaza pe administratorii acestor spatii. Au la baza materiale profesionale si estetic se pliaza pe preferinte variate. Oricine doreste sa amenajeze un spatiu unic, personalizat, poate profita de acest avantaj, comandand mobilierul potrivit de pe secan.ro.

Un alt plus este rezistenta la pete, care se pot curata usor si rapid, fapt valabil in general in cazul murdariilor. In functie de registrul stilistic vizat, fiecare se poate orienta dupa finisajele care vor corespunde cel mai bine rigorilor personale, care sa alcatuiasca un design conform cu conceptul dorit.

Fiind vorba despre mobilier ce va fi folosit in spatiile cu trafic intens sau mediu, este necesar ca fiecare sa fie atent la calitatea oferita, dar si la garantia care o confirma. Cand vine vorba despre astfel de pretentii, Secan vine cu recomandarile potrivite in intampinarea publicului sau. Consultanta oferita este cea care ii poate ajuta pe doritori sa realizeze o alegere inspirata, constand in material durabil, care sa reziste cu succes diversilor factori la care este supus in functie de specificul lor. Reducerile disponibile pe site de Black Friday sunt un motiv in plus pentru a reamenaja spatiile HoReCa in aceasta perioada.