Moda in 2019 si recomandarile DyFashion pentru o garderoba completa

BUCURESTI - 4 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Viteza cu care se schimba trendurile de la un sezon la altul nu este una cu care multe reprezentante feminine reusesc sa tina pasul. Pe cat sunt de schimbatoare trendurile, pe atat este de dificil a mai gasi ceva potrivit pentru stilul fiecareia. Cu siguranta ca si in 2019 moda surprinde cu aparitii din cele mai deosebite, insa exista o serie de detalii care se vor dovedi solutii salvatoare vizavi de completarea unei garderobe aparte. Se pare ca prind in acest an acele articole vestimentare cu aroma de nostalgie. Este vornba despre croiul evazat, bluzele scurte sau incaltamintea cu talpa inalta. Daca ti-e dor de perioada liceului si de vestimentatia de atunci, cu siguranta ca te vei acomoda rapid la noile tendinte. Iti va fi mai usor sa fii in voga.

www.dyfashion.ro

www.dyfashion.ro

In intampinarea publicului feminin dornic de o completare cu stil garderobei vine DyFashion , magazin online specializat in articole pentru femei. Afla de la acestia ce se mai poarta si in 2019 si ce a ramas in urma, care sunt acele articole de imbracaminte ce nu trebuie sa lipseasca, pe ce stiluri poti miza, in care te vei regasi cu desavarsire. De altfel, gasesti produse calitative si interesante si in cadrul site-ului www.dyfashion.ro.

Trenduri inca in tendinte in 2019

Inca se mai regasesc anumite tendinte din 2018 si in 2019. Iata care sunt acele piese de vestimentatie pe care le poti pastra pentru a intregi tinute chic, elegante, care se poarta.

Piese de vestimentatie cu animal print

Daca intentia este de a atrage privirile celor din jur, atunci animal print-ul este cu desavarsire o optiune. Ofera efect garantat, atat la nivelul hainelor, cat si a accesoriilor diverse. Poate fi vorba despre un ton indraznet sau o culoare potolita, dupa prefeinte. Exista solutii nenumarate si la DyFashion, incepand de la paltoane, la incaltaminte.

Piese de vestimentatie cu imprimeuri traznite

Este vorba despre acele optiuni ce vizeaza culori neon, tipatoare, insa fara exagerare. Cu siguranta ca acesta este un stil mai pretentios ce necesita o atentia sporita la accesorizare. Este specific femeilor nonconformiste mai degraba, decat conservatoare. Reprezinta o recomandare pentru aparitii cool.

Piese de vestimentatie cu volum

Cine a spus ca trebuie sa scoti din garderoba acele articole vestimentare cu volum? Bineinteles ca vorbim despre o adaptare a optiunilor specifice anilor 80. Reinterpretari a pieselor vestimentare de atunci se gasesc si in colectiile de la DyFashion, insa de data aceasta sunt completate de mai multa eleganta, de stil. Sunt o recomandare in orice vreme, insa a se evita cele din zona umerilor cand acestia sunt lati.

Aglomerarea de piese din magazinele de profil ar putea crea confuzii in randul publicului feminin. Nu tot ce se gaseste constituie o varianta. Cel mai simplu este a miza pe ceea ce chiar este la moda, in tendinte. Spre exemplu, este anul curelelor late, in calitate de accesorii. Sunt ideale pentru cele care doresc o definire accentuata in zona taliei. Se poarta culorile calde, care transmit iubire, deschidere.

Nici la capitolul accesorii schimbarile nu contenesc sa surprinda. Cu o pereche de cercei mari, respectiv de inspiratie geometrica, orice reprezentanta feminina poate completa o tinuta de senzatie.