Modelarea invizibila a siluetei, cu produse profesionale de la Clessidra

BUCURESTI - 22 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Secretul unei siluete perfecte e uneori atat de simplu de pastrat incat orice femeie poate profita de asta pentru a afisa mereu tinute impecabile ce scot in evidenta un corp parca sculptat de maiestri. Modelarea invizibila a corpului este o posibilitate astazi, iar produsele special concepute pe care le propune magazinul online Clessidra sustin orice femeie dornica de o schimbare fizica de impact.

clessidra.ro

clessidra.ro

Modelare invizibila pentru siluete trase prin inel

Produsele de modelare corporala nu mai sunt de mult o noutate, insa modelele actualizate ale acestora, care permit o purtare invizibila pe sub haine sunt un concept inca necunoscut. Sunt o veste incantatoare pentru cele care isi doresc sa aiba siluete zvelte, tonifiate, fara a trada deloc prezenta lenjeriei modelatoare.

Dupa obiectivele propuse, cele interesate regasesc pe https://www.clessidra.ro/ produse modelatoare variate, ce au la baza materiale elastice confortabile, cu rol de compresie, in modele variate. Acestea sunt fie cu cusaturi putine, fie fara cusaturi, astfel ca nici nu se va sesiza purtarea lor pe sub haine. Sunt ideale pentru a masca imediat zonele problematice, dar si pentru a actiona asupra lor pe termen lung.

Modelarea invizibila prin produse profesionale vizeaza zone diverse ale corpului. In functie de fiecare, produsele potrivite pot fi reprezentate de corsete, chilot, shaper complet sau partial pentru solduri si coapse, body-uri diverse.Top of Form

In principiu sunt disponibile in doua variante de culori: nude si negru. Poate fi vorba de produs modelator tip rochie, pantalon sau chilot, dupa necesitate. Acestea sunt confectionate din materiale ca latexul, antibacterian, deci prietenos cu pielea. Se pot purta fie zilnic, fie pentru extra transpiratie in timpul antrenamentelor, fie post natal.

Beneficiile pe care aceste produse de modelare invizibila le au asupra corpului sunt numeroase: aplatizarea abdomenului, modelarea soldurilor si a coapselor, ridicarea bustului si a feselor, dar totodata au si actiune termica.

Marimile disponibile pot fi vizualizate pe Clessidra.ro, dintre care cele interesate pot alege pentru a aplica planul de remodelare corporala cu minimul de discretie dorit. Iata ca astazi este mai usor ca oricand pentru femei sa realizeze o schimbare vizavi de aspectul fizic, iar modelatoarele invizibile sunt un truc mai mult decat convenabil.