Motivele pentru care vizita la medicul dentist nu trebuie amanata

BUCURESTI - 22 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Dantura este unul dintre aspectele pe care nici o persoana nu ar trebui sa le neglijeze, mai ales ca aceasta poate fi considerata cartea de vizita a fiecaruia. De aceea, fiecare ar trebui sa aiba grija de sanatateadintilor si sa efectueze perioadic controalele necesare pentru a se asigura ca nu exista nici un pericol.

megasmile.ro

megasmile.ro

Din acest motiv, specialistii retelei de clinici MegaSmile din capitala recomanda realizarea acestor controale de cel putin doua ori pe an, desigur, in cadrul unui cabinet specializat. Mai ales atunci cand apar primele semne de infectii si de dureri ale dintilor, vizita la cabinetul medicului stomatolog este absolut obligatorie.

De ce medicii expertii ai retelei de clinicii MegaSmile recomanda efectuarea acestor controale?

Nu totiinteleg importanta controalelor de rutina si constientizeaza ca acestea sunt necesare numai atunci cand dantura este deja in pericol sau cand au dezvoltat deja diverse afectiuni ale cavitatii bucale. Asadar, medicii MegaSmile ii sfatuiesc pe cei care prezinta deja diverse astfel de afectiuni, dar si pe cei la care dantura nu prezinta inca nici un semn de infectie, sa efectueze cat mai curand cu putinta un control pentru a afla daca totul este in regula.

Asadar, acesti specialisti, cu ani de experienta in domeniul stomatologiei, recomanda programarea unei vizite tocmai pentru a se asigura ca nu exista nici o neregula, dar nici riscul de a pierde un dinte .

Deseori se intampla ca atunci cand pacientii se prezinta la medicul dentist, starea in care a avansat caria sau afectiunea de la nivelul dintilor sa impiedice salvarea acestora. Acest lucru se intampla din cauza ca nu s-au efectuat controalele de rutina. De aceea,  in aceasta situatie trebuie sa intervina medicul dentist, care va evalua cavitatea bucala si va identifica eventualele probleme.

Pentru a evita aceste situatii neplacute, medicii MegaSmile ii asteapta pe toti cei care se confrunta cu astfel de afectiuni,  in cadrul celor mai moderne si noi cabinete, special realizate pentru a intampina nevoile pacientilor. Toate aceastea se afla in conformitate cu toate standardele europene si indeplinesc cele mai inalte exigente, fiind igienizate impecabil, astfel incat sanatatea celor ce apeleaza la serviciile acestor profesionisti sa nu fie pusa nicicum in pericol.

Parerea acestor medici este ca atat adultii, cat si copiii trebuie sa beneficieze de controalele anuale de rutina, in vederea reducerii riscului instalarii anumitor boli ale cavitatii bucale. Numai in acest fel pacientii pot contribui la prevenirea unor astfel de cazuri.

Problemele difera de la o persoana la alta, iar acestea nu sunt legate numai de sanatatea interna a danturii, ci si de estetica. Indiferent de natura afectiunilor, clinica MegaSmile gaseste intotdeauna cele mai bune solutii pentru a trata atat orice tine de aspectele inestetice ale cavitatii bucale, cat si de alta natura.

Pentru a putea realiza aceste proceduri cat mai eficient cu putinta, cabinetele clinicii sunt dotate cu cea mai moderna aparatura. Aceste dispozitive si instrumente de ultima generatie reprezinta principala modalitate prin care medicii rezolva chiar si cele mai dificile cazuri. Toate aparatele dentare si ustensilele de care se folosesc acestia au rolul de  a ajuta la perfectionarea esteticii dentare si la imbunatatirea stilului de viata.

Toti pacientii acestei clinici beneficiaza de cele mai bune servicii dentare, la cele mai bune preturi, inclusiv implanturi dentare , carii, tratamente de albire sau de indreptare a dintilor si altele. Pe http://megasmile.ro sunt disponibile mai multe informatii referitoare la tipul de servicii pe care acestia le presteaza in cadrul retelelor de clinici MegaSmile, precum si preturile aferente acestora si alte sfaturi de care utilizatorii pot avea nevoie.