Munca de birou este mai usoara cu un scaun de masaj - 4 motive sa cumperi unul

BUCURESTI - 10 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Munca de birou a devenit factor de risc pentru sedentarism. Orele petrecute pe scaun pot afecta coloana vertebrala producand deformari ale coloanei vertebrale: cifoza, lordoza, scolioza. Durerile nu apar dupa o zi de 8 ore de stat la birou, ci dupa zile in care actiunea se petrece repetat, mai ales daca sedentarismul se instaleaza treptat, prin disparitia activitatii fizice periodice. Unele persoane se inscriu in cluburi sportive, insa este greu sa tina pasul tot timpul.

masatto.ro

masatto.ro

Insa exista posibilitatea ca aceste simptome ce duc la deformari ale coloanei vertebrale sa fie prevenite  prin inlocuirea scaunului de birou cu un scaun de masaj. Produsele oferite de Masatto pot sa corespunda nevoilor unui lucrator care petrece toata ziua de scaun. Modelele sunt variate, de la simple scaune la fotolii cu functii multiple de relaxare.

Mai jos este prezentata o lista cu 4 motive:

Buna dispozitie -  timpul persoanelor care lucreaza la birou este limitat, insa daca investesc in scaune de masaj o sa poata sa isi detensioneze musculatura, avand ca rezultat o stare de buna dispozitie, efect obtinut prin eliberare de endorfine - hormonul fericirii.

Corectarea posturii - este destul de greu ca cineva sa stea aproximativ 8 ore sau uneori mai mult, intr-o pozitie corecta. Cele mai dese cazuri sunt cele de cifoza, cauzate de aplecarea gatului. Cu ajutorul spatarului si functiile cu care este dotat se poate usor corecta postura.

Preventia bolilor – multe boli apar din cauza ca simptomatologia primara este ignorata, fiind considerata superficiala. Produsele Masatto pot sa diminueze favorabil aparitia afectiunilor provocate de postura anormala.

Relaxarea – unul dintre principalele motive pentru care se recomanda inlocuirea cu un scaun de masaj este modalitatea simpla de a detensiona musculatura si a elibera toxinele ce se acumuleaza in muschi de-a lungul unei zile de lucru intens atat intelectual, cat si fizic.

Pe Masatto.ro se gasesc mai multe informatii despre scaunele de masaj, preventia bolilor sau alte date care nu le sunt cunoscute persoanele care petrec majoritatea timpului lor in spatele unui birou.  Site-ul unde sunt afisate produsele in stoc este www.masatto.ro.