Necesitatea instalarii unui gard electric si componentele ce il alcatuiesc

BUCURESTI - 11 octombrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Indiferent de anotimp, utilizarea unui gard electric profesional este necesara in cadrul fermelor. Rolul pe care acesta il are de indeplinit este unul important, cel esential fiind de a securiza perimetru dorit. Este o cale practica, facila si eficienta de a tine la distanta pradatorii. Totodata fermierii isi fac un serviciu pentru ca un gard electric eficient si montat cu responsabilitate va preveni si evadarea animalelor din interior.

superfarmland.com

superfarmland.com

Cand vine vorba despre solutii potrivite in acest sens, indiferent ca este necesara realizarea intregului gard electric sau doar a anumitor componente pentru ca restul deja au fost achizitionate, specialistii Super Farm Land vin cu raspunsurile dorite. Acestea se refera la o gama variata de produse, care corect asamblate rezulta in garduri electrice performante, durabile, eficiente.

Unii nu sunt insa pe deplin convinsi ca merita o astfel de investitie. Viziunea acestora asupra importantei pe care o prezinta gardul electric se schimba insa in momentul in care devin beneficiari ai acestuia. In cele din urma, constituie un pas spre o ferma mai moderna, jucand in acelasi timp si un rol practic deloc de trecut cu vederea.

Gardul electric va avea in dotare o serie de componente ce ii vor asigura buna functionare si durabilitatea. Mai departe specialistii SuperFarmLand.com fac o serie de mentiuni cu privire la aceste componente, respectiv ii pun in tema pe cei interesati vizavi de eficienta gardului electric in cadrul unei ferme.

Pentru inceput, este necesar a asigura o sursa de energie optima, care sa alimenteze gardul cu electricitate. Asadar, furnizarea de energie electrica trebuie sa se realizeze in conditii de siguranta, iar in acest sens superfarmland.com propune acumulatori de calitate, care sa asigure buna functionare a unui gard electric, chiar si atunci cand exista intreruperi de curent.

Mai departe, va fi necesar un generator de impulsuri. Acesta va controla tensiunea din gard si va crea impulsuri atunci cand este necesar. Generatorul trebuie sa fie ales in functie de model si de putere. Pentru asta este necesara raportarea la talia animalelor din perimetrul stabilit, dar si la blana acestora (groasa sau scurta), inaltimea vegetatiei ce imprejmuieste zona etc.

Desigur ca vor fi necesare si componentele de imprejmuire, alaturi de stalpii de sustinere. Nu in cele din urma va trebui achizitionat si firul pentru gard. Acesta din urma constituie mai mult decat o simpla componenta necesara in dotarea unei astfel de masuri de protectie. Este baza sistemului si trebuie sa fie caracterizat de conductabilitate la un nivel ridicat, alaturi de o rezistenta inalta la rupere.

Aici isi intra in rol si generatorul ce va mentine o tensiune corespunzatoare in fire. Pe scurt spus, acesta se va asigura ca gardul electric prezinta o functionare optima.

Nu uita de materialele izolatoare. Acestea nu au voie sa lipseasca atunci cand instalezi un gard electric. Joaca un rol foarte important. Te ajuta sa previi accidentele prin faptul ca mentin totul sub control si, desi pastreaza animalele in perimetrul stabilit, gardul nu dauneaza sanatatii acestora.

Nu in cele din urma este recomandata achizitia de panouri, elemente necesare pentru ca accesul sa fie realizat cu usurinta. Sunt cele care fac posibil transferul animalelor in diverse zone. Daca intentia este de a reloca animale intr-un alt perimetru, aceste panouri vor usura considerabil misiunea.

Conteaza desigur ca si aceste elemente sa se incadreze in anumite standarde ale calitatii, iar in acest sens superfarmland.com ofera solutii pe masura necesitatilor. Acestea se disting prin faptul ca sunt rezistente si prezinta durabilitate.

Iata care sunt elementele necesare pentru completarea unui gard electric eficient. Acestea pot fi comandate la preturi rentabile de pe superfarmland.com.