Noile modele de huse care au revolutionat utilizatorii de smartphone – disponibile pe Stifler.ro

BUCURESTI - 10 august 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Traim intr-o era dominata de tehnologie si tot ce o insoteste. Fiecare cauta solutii prin care sa isi asigure un confort pe masura atat acasa, cat si pe strada, la locul de munca, etc. Dupa cum e normal, orice om vizeaza un nivel sporit de siguranta proprie, dupa posibilitati. Este valabil acest lucru in prezent si in randul dispozitivelor mobile, smartphone-urile fiind dintre cele mai avantajate in acest sens. Astfel, utilizatorii au posibilitatea de a cumpara huse de protectie in modele variate, ce acopera cu succes atat nevoile de functionalitate, cat si pe cele de estetica.

stifler.ro

stifler.ro

Se remarca la ora actuala o serie de noi modele, constand in huse ce au fost special concepute pentru a asigura protectia deplina a telefoanelor inteligente. Acestea dispun de o serie de caracteristici care le avantajeaza si recomanda si sunt mai jos prezentate. Sunt disponibile in cadrul magazinului online Stifler.ro si pot fi achizitionate la preturi echitabile.

Husa transparenta antisoc pentru Galaxy S7 Edge

Este ideala pentru ca prezinta colturi proiectate in asa fel incat sa ofere telefonului protectie sporita contra socurilor. Nu presupune un montaj dificil si este confectionata dintr-un material usor flexibil destul de popular TPU- sau poliuretanul. Acesta este apreciat mai ales pentru capacitatea sporita de absorbtie a socurilor, dar si pentru excelenta cu care fereste dispozitivul de zgarieturi.

Recomanda acest nou model de husa caracteristici precum designul usor si subtire, aspectul minimalist ce asigura un aspect elegant telefonului. Nu prezinta o suprafata alunecoasa, deci sansele sa cada din buzunar sunt putin probabile. A se verifica pe site si alte modele pentru care exista disponibilitate de huse tranparente antisoc.

Husa Slim Bumper pentru Galaxy S9 si S9 Plus

Este definitia elegantei, ofera o montare simpla si prezinta un strat de protectie dublu, chiar daca are o grosime minima – de 0,28 cm. Tine la distanta praful, zgarieturile si mult temutele socuri. O face revolutionara designul aparte ce ii este specific. Poate fi comandata la un pret rentabil de pe Stifler.ro.

Husa Slim Ipaky pentru iPhone X

Asemenea modelului anterior prezentat, si aceasta se distinge din lista de optiuni prin grosimea redusa pe care o prezinta. Ofera o durabilitate extinsa, ceea ce e de dorit in cazul unui iPhone cu pretul destul de pretentios.

Husa Luxury Leather pentru iPhone X

Cand preferintele vis a vis de husa pentru protectie vizeaza ceva cu o estetica mai aparte, husa din bumper este ideala. Aceasta reuseste sa imite cu succes TPU-ul si aluminiul, intr-o combinatie stilata. Se remarca prin faptul ca este subtire, nu incarca aspectul dispozitivului. Spre exemplu, bumperul auriu specific modelelor oferite de Stifler reuseste sa adauge un plus de eleganta smartphone-ului prin textura de suprafata specifica pielii ecologice. Este reprezentarea unui design unic, exact ceea ce probabil isi doresc posesorii de iPhone X.

Plusul de protectie este asigurat prin acest model nou de husa prin interiorul captusit cu material protectiv. In acest mod, smartphone-ul dispune atat de protectie externa, cat si interna.

Care sunt celelalte apartitii care au captat atentia publicului larg? Cei interesati pot descoperi modelele de huse disponibile pe stifler.ro la preturi potrivite.