Nolia Shop dispune si de aparatura profesionala pentru manichiura – lampa led

BUCURESTI - 13 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru realizarea unei manichiuri cu gel un element indispensabil, o dotare necesara se refera la lampa led . Aceasta are rolul de a usca fiecare strat de produs aplicat, eficienta sa reflectandu-se la rezistenta manichiurii si la timpul mai scurt de asteptare pana la uscarea completa si corecta a unghiilor lucrate. Nolia Shop dispune de o varianta de astfel de lampa profesionala.

Lampa led Nolia

Lampa led Nolia

Lampa Nolia si caracteristicile acesteia

Nolia pune la dispozitie o varianta de lampa ce poate fi folosita cu succes atat pentru manichiura, cat si pentru pedichiura. Dispune de 3 lungimi de unda, permitand polimelizarea a tuturor tipurilor de gel. La puterea sa maxima de 60w lampa dispune de un buton ce activeaza sau dezactiveaza aceasta functie.

Intr-o varianta imbunatatita, tehnologia ce sta in spatele acestei lampi avantajeaza atat manichiurista, cat si pe cea care beneficiaza de rasfatul manichiurii. Iata cum:

    Include 40 de leduri. Acestea sunt lumina roz si au efect anti-aging, ceea ce previne imbatranirea prematura a pielii si nu afecteaza ochii.Dispune de senzor incorporat si astfel se opreste singura dupa terminarea timpului setat.Este rezistenta, durabila, in mare parte si datorita unei carcase din metal. Ledurile nu se vor supraincalzi, iar efectul de caldura prea mare nu va fi resimtit de clienta.Varianta compacta, totusi va fi folosita comod si practic pentru maini si picioare.Vine la pachet cu garantie.

Lampa led versus lampa UV

Cele doua tipuri sunt diferite si desigur trebuie cunoscute aspectele acestea. Se remarca in primul rand siguranta la utilizare, data de faptul ca o lampa led nu produce caldura. In plus, aici vorbim despre un timp mai scurt necesar pentru polimerizare, datorita faptului ca o astfel de lampa are intensitati mai mari ale lungimilor de unda.

In ceea ce priveste compatibilitatea unui lac de unghii cu un anumit tip de lampa trebuie precizat ca nu orice merge cu orice. De aceea, ideal ar fi ca sursa pe care o alegeti privind gelurile sa fie aceeasi si pentru lampa led. Nolia precizeaza ca lampa de care dispune este una compatibila cu orice tip de gel.

Timpul scurt in care se realizeaza uscarea unui strat de oja, lac este un mare avantaj pentru oricine. Pe de-o parte manichiurista se va incadra intr-un timp mai scurt de lucru, pe de alta parte clienta se bucura de rezultate dorite cat mai repede. Lampa led de la Nolia permite setari de timing de minim 15sec, 30sec, 45sec, maxim 60sec.

Preturi si oferta

Asa cum si-a obisnuit publicul, Nolia Shop inseamna calitate si profesionalism. Comanda pentru o lampa led se va supune acelorasi standarde respectate. In cadrul paginii oficiale, noliashop.ro, poate fi realizata comanda. Lampa are 2 ani de garantie pentru persoane fizice si un an pentru cele juridice.

Post garantie Nolia poate realiza schimbul de leduri daca este cazul, serviciul fiind contracost. Aceasta lampa sau o alta varianta, A4 led/UV este disponibila online, in stoc, cu toate informatiile tehnice si de utilizare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/nolia-shop-dispune-si-de-aparatura-profesionala-pentru-manichiura-lampa-led