Nolia Shop – program buy back si avantajele acestuia pentru noi achizitii de produse

BUCURESTI - 13 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online Nolia Shop dedicat pasionatelor si profesionistelor stilist protezist de unghii pune la dispozitie un program de tip buy back. Acesta se aplica exclusiv in cadrul paginii online si presupune reduceri semnificative pentru o gama larga de produse de profil.

Buy Back Nolia

Buy Back Nolia

Metoda este gandita astfel incat sa avantajeze pe cele care au culori pe terminate si au in vedere nevoia de a innoi stocul. De asemenea, ar putea fi convenabil intrucat exista mereu anumite nuante pe care clientele le evita sau cererea este extrem de mica. Acestea ocupa loc si ajung sa fie veteranele din colectie. In alte cazuri sunt produse cu care manichiurista nu lucreaza foarte usor, pentru ca aplicarea este mai grea.

Oferta Nolia Shop

Nolia pune la dispozitie o gama larga de culori cu pigment puternic, durabil, produse de calitate ce se remarca si prin aplicarea usoara. Peste 300 de tipuri sunt insiruite in cadrul magazinului online mentionat.

Programul buy  back implica schimbul de produse – pentru oricare unul nou achizitionat de la Nolia cei interesati trebuie sa vina cu un altul, indiferent de la ce brand este si chiar daca este deja consumat pana la 70% din continutul sau. Gama de produse de la Nolia se bucura de reduceri intre 20 si 50%, astfel ca doritoarele au motive in plus de a face achizitii de aici.

Se pot achizitiona:

Gellack thermo – ojele semipermanente ce isi schimba culoarea sunt interesante si raman o preferinta aparte. Acestea au doua nuante, in functie de temperatura, cald si rece. Acestea necesita de obicei baza si top, sunt culori cremoase  si autonivelante.

Decogel – acestea pot fi folosite atat pe suprafata unghiei in totalitate, cat si pentru decor. Vin intr-o varietate de culori.

High Cover Gel – acestea au un grad mare de acoperire, ceea ce le face sa fie si rentabile la pret, fiind consumate mai greu. Sunt culori saturate chiar daca vorbim de cele pastel. Pot fi folosite pentru aplicare pe toata unghia sau doar pentru French de interior. Nolia dispune de o paleta larga de culori, de la cele pastel la tonuri potolite si pana la cele intense.

Garantia calitatii

Asa cum si-a obisnuit publicul, Nolia are standarde de calitate pe care le respecta. Toate produsele sunt calitate germana, testate, astfel incat sunt puse la dispozitie si detalii despre cum sa fie folosite, despre consistenta, vascozitate, opacitatea culorilor. De asemenea, sunt mentionate detalii despre compatibilitatea unor produse, despre timpul de polimerizare.

In ceea ce priveste avantajele pe care Nolia Shop le ofera din punct de vedere al magazinului online livrarea este spre exemplu una convenabila – poate fi efectuata in toata Europa, par avion daca este necesar. In tara, taxa de transport este fixa. Dispun de transport gratuit comenzile mai mari de 350 de lei. Comenzile ce sunt plasate pana la ora 16 pot fi expediate in aceeasi zi.

Pentru detalii despre campania buy back si alte informatii, precum si pentru a descoperi gama de produse Nolia isi asteapta doritoarele in cadrul paginii oficiale.