Noul sistem Home Theater Klipsch RP-400M 5.1

BUCURESTI - 11 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Orice investitie trebuie sa corespunda cu rigorile pe care fiecare le are, iar sistemele audio presupun o atentie cu atat mai mare cand vine vorba despre specificatii si caracteristici. Alegerea unui set de boxe se poate dovedi o experienta cu atat mai complicata decat anticipeaza cei mai multi. Conteaza brandul producator, puterea de amplificare a sunetului, dar si alte detalii. Un sistem performant, constand in setul de boxe lansat recent - Klipsch RP-400M 5.1 Home Theater - este astazi in atentia celor care se orienteaza sa realizeze o investitie intr-un sistem care sa le ofere experiente auditive inedite.

Sono.ro

Sono.ro

sono -ro/" title="sono.ro">Sono.ro este magazinul online din care sistemul poate fi comandat, utilizatorii beneficiind in acest sens de garantia originalitatii. Mai jos se regasesc cateva detalii cu privire la ce caracteristici fac ca setul de boxe Klipsch sa prezinte un interes pentru publicul pasionat.

Klipsch RP-400M 5.1 Home Theater - inovatie in domeniul audio

Sistemul dispune de tehnologie proprie (Hybrid Traxtrix) privind asigurarea energiei de frecventa inalta a difuzoarelor seria Premiere Refer, care directioneaza sunetele direct catre ascultatori. Vine cu avantajul ca reduce din reverberatia artificiala, nedorita, rezultata in urma sunetului indirect ce rasuna in pereti. Rezultatul? Utilizatorii experimenteaza un sunet mai realist, mai clar.

Aceste difuzoare dispun de o fata acoperita in silicon mulat comprimat, care ajuta la reducerea rezonantei, astfel ca raspunsul de frecventa sa fie unul mai placut. De altfel si mufele din dotare isi aduc aportul in sensul ca actioneaza asemenea unui filtru mecanic ce dicteaza un raspuns de frecventa lin. Tweeterul beneficiaza totodata de protectie contra deteriorarii.

Cerametallic este semnatura acestor boxe, in sensul ca wooferele asigura atat un sunet de calitate, cat si o estetica aparte a sistemului. Sunt confectionate dintr-un material rigid, usor, care ofera cu succes frecvente mai mici, cu eficienta sporita.

Conductivitatea excelenta a conurilor este dictata de bobina in doua straturi de cupru din dotare. De asemenea, dispune de terminale duale. Prezinta port Tractrix cu design geometric ce creeaza un flux de aer care elimina riscul de distorsiuni si turbulente, astfel ca performanta redata sa fie cat mai precisa.

Pe Sono.ro regasesc cei interesati mai multe detalii cu privire la acest sistem performant, precum si posibilitatea de a-l comanda la un pret rentabil.

Taguri: sono.rosonoboxe klipsch