Noutati de la Bobomoda

BUCURESTI - 9 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Bobomoda, magazin online cu tinute diverse, nu conteneste sa surprinda publicul feminin cu propuneri stilate. Asta face ca orice interesata sa revina cu drag in acelasi loc, in universul hainelor de calitate disponibile la preturi accesibile. O altfel de definitie a ceea ce inseamna Bobomoda este varietatea stilurilor abordate, pentru ca orice femeie, indiferent de gusturi, sa isi gaseasca optiunile potrivite.

Bobomoda

Bobomoda

Cele mai noi aparitii in colectia ce se gaseste la www.bobomoda.ro ofera aceeasi varietate cu care ne-a obisnuit. Nu se face rabat de la calitate, preturile sunt atractive si design-urile reusesc sa multumeasca chiar si gusturile cele mai pretentioase.

Rochii

Oricand o alegere potrivita, rochiile sunt printre elementele vestimentare favorite in randul femeilor. Asadar, mereu in cautare de optiuni in acest sens, la Bobomoda exista mereu noutati. In stil sexy si seducator, preferinta pentru catifea se poate completa cu un croi cu spatele gol. In aceeasi maniera, stralucirea paietelor va poate oferi fix imaginea elegantei supreme de care aveti nevoie la petrecerile de sezon.

Notele florale se fac de asemenea prezente, accentuand tinute vii, vibrante si conturand un stil jucaus. Se potrivesc de minune pentru tinutele adoptate zi de zi, casual. La Bobomoda se gasesc in variante de rochii in croi clasic, de tip A cu pliuri, dar si drepte, insa cu linii de tip V la tiv si decolteu.

Pantaloni

O alta gama la mare cautare este reprezentata de pantalonii ce se gasesc la bobomoda.ro. Acestia ofera mobilitate, sunt practici, se caracterizeaza printr-un stil lejer, insa in egala masura nu uita de accentul pe partea fancy, de design si croi deosebit. In acest sens, pantalonii Dalina sunt edificatori pentru trendurile actuale, cu linia contrastanta, laterala, verticala. Modelul Theo reprezinta o propunere de pantaloni mai grosi, in timp ce Lena aduce un plus vestimentatiei prin motivul floral.

Piese vestimentare diverse, marca Bobomoda

Ca de fiecare data pana acum, Bobomoda a insemnat mereu o preocupare de a aduce la nivel accesibil o gama vasta de elemente vestimentare. Noua colectie continua cu acest principiu, incluzand de asemenea si sacouri, geci, bluze, practic tot ceea ce ar fi necesar pentru a crea tinute complete.

Sunt abordate din nou stiluri variate, de la cel casual la chic, elegant, sobru sau office. Indiferent de ocazie, orice reprezentanta feminina gaseste aici sursa completa pentru definitia garderobei sale. Si in materie de culori diversitatea este prezenta. Ca o expresie a faptului ca piesele vestimentare regasite aici sunt o alegere oricand, indiferent de trendurile de pe piata, nuantele disponibile sunt de la pasteluri pana la cele clasice, inchise, culori tari, vibrante. Indiferent de ce se potriveste mai bine unui ton al pielii, unor preferinte personale, Bobomoda este o sursa potrivita de shopping.

In acelasi spirit de continuitate, se pastreaza si modul calitativ de productie. Bobomoda este brand romanesc, creeaza tinutele in fabrici locale si ofera un echilibru justificat intre calitatea produselor si pretul acestora. Asadar, ca de fiecare data, Bobomoda isi respecta promisiunea de a fi un aliat al gusturilor sofisticate, variate, pentru a multumi orice femeie, in starile sale versatile de a-si contura calitatile fizice.