Noutati de la Stifler, articole pentru gradina

BUCURESTI - 17 mai 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online stifler.ro isi incanta publicul cu noi oferte. De data aceasta este vorba despre articole pentru gradina , practice, dedicate celor care se definesc in acelasi stil. Astfel de produse sunt de fapt o completare pentru multitudinea de huse si accesorii gsm, din randul celor mai moderne variante.

Produse Gradina Stifler

Produse Gradina Stifler

La capitolul articole pentru gradina stifler.ro nu se dezice de calitate. Asadar, pune la dispozitie produse ce indeplinesc criteriul calitatii si mai apoi demonstreaza si apartenenta lor la clasa de articole moderne, ce pot usura realmente activitatea.

Becul LED cu efect de flacara

Un prim produs ce merita amintit se refera la un bec LED de eficienta. Dispune de 4 moduri de iluminare si ofera un efect deosebit, creand o atmosfera prielnica. Pot avea un aer usor vintage, fiind un stil ce aminteste de felinarele de odinioara. Acel efect de flacara este o imitatie atat de fidela incat da impresia unui foc realmente, de unde si atmosfera romantica creata.

Avantajele acestor tipuri de becuri se refera si la rezistenta lor. Sunt indicate a fi folosite la exterior, in curte, gradina, intocmai pentru ca pot rezista la temperaturi mici sau chiar foarte mari, cuprinse intre -20 si +48° C.

Oferta regasita in cadrul magazinului online www.stifler.ro vizeaza si un pret atractiv, cu un discount aplicat cu cat numarul de becuri comandate este mai mare.

Felinarul cu bec

Din aceeasi categorie a articolelor destinate gradinii si mai ales cele menite sa ofere locului un cadru deosebit, cu rol de iluminare de asemenea, se numara si felinarul cu bec. Include un bec de tip lumanare, ce ofera lumina suficienta si placuta. Incarcarea se realizeaza prin panoul fotovoltaic dispus pe suprafata felinarului.

Principiul de functionare este simplu si ecologic, intrucat lumina solara incarca ziua acumulatorul ce va mentine becul luminat toata noaptea. Practic amplasat strategic, un astfel de felinar nu mai are nevoie de alte resurse pentru buna functionare.

Ideal pentru curte, ca sursa suplimentara de iluminat diferite zone. Este o lumina calda, de dimensiuni potrivite pentru a oferi si o nota eleganta cadrului in care va fi plasat.

Clestele de altoit

O gradina presupune desigur si munca de intretinere a spatiului verde. Asadar, un cleste de altoit, pentru cei care detin pomi fructiferi, este o necesitate. Avantajul de folosire al unei unelte de acest gen se refera la modalitatea specifica de taiere. Se pot realiza taieri in unghi de V, U sau Omega. Rata de prindere este mai mare, ceea ce asigura si eficienta misiunii de altoire.

Alte oferte si produse de la Stifler

Acelasi magazin online gazduieste multiple alte oferte. Aici se includ chiar si perii universale pentru aspirator sau alte produse utile, casnice. Desigur, astfel de articole sunt o mica parte din ceea ce inseamna gama de la stifler. La curent cu trendurile actuale si cu noile aparitii in materie de huse, stifler.ro se straduieste sa aduca celor interesati varietate si calitate.

Pagina oficiala, stifler.ro, include toate categoriile de produse. Se va putea observa si diversitatea de preturi de asemenea, ceea ce incanta publicul larg.