Noutati de sezon – se poarta blana in materie de imbracaminte

BUCURESTI - 15 octombrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cand spunem iarna, ne gandim la o cana de ceai fierbinte, privind peisajul atat de tacut si rece de afara. Pentru ca nu putem renunta la activitatile de zi cu zi si munca nu asteapta pe nimeni, mai ales reprezentantele feminine viseaza la tot felul de articole vestimentare care s-ar potrivi in peisajul de afara. Protectie si confort termic - asta ar trebui sa ofere hainele concepute pentru sezonul friguros.

www.clessidra.ro

www.clessidra.ro

Temperaturile scazute incep sa se resimta inca de la mijlocul toamnei, deci innoirea garderobei ar trebui sa se realizeze deja. Populara si aperciata pentru calitatile sale in ceea ce priveste protectia si confortul termic este blana. Cine nu isi doreste o haina de blana eleganta, pe care sa o asorteze in tinute de actualitate?

In intampinarea celor care doresc sa realizeze o achizitie in acest sens iese magazinul online clessidra.ro. Aici sunt disponibile modele dintre cele mai diverse de haine si veste din blana – in culori, design-uri si marimi variate.

Principalul avantaj al acestei linii de haine special concepute pentru sezonul rece este ca pot fi purtate in combinatii vestimentare dintre cele mai diverse. Rafinata, eleganta, moale si confortabila – o haina de blana poate fi secretul pentru a tine racelile la distanta.

Cum se poate purta haina de blana?

Indiferent daca stilul adoptat este cel casual sau preferintele se indreapta spre ceva in concordanta cu imaginea femeii din mediul urban, o blanita sau o vesta din blana ar trebui sa ocupe loc de cinste in garderoba.

Spre exemplu, cele care nu trebuie neaparat sa afiseze o imagine office la locul de munca pot opta pentru o tinuta alcatuita din pulover si blugi skinny, alaturi de o pereche de ghete confortabile si desigur o blana pe masura. Una cu croiala larga este ideala, iar pe www.clessidra.ro optiunile sunt variate. Asigura confort termic sporit si totodata pastreaza o linie de feminitate si senzualitate discreta.

Pentru cele care nu doresc sa renunte la un stil mai elegant, mai ales cand urmeaza sa particile la diverse evenimente, imprimeul de tip leopard, imblanit, este alegerea cu care pot face senzatie.

In diverse lungimi si marimi, hainele din blana sunt si raman un trend in anotimpul rece. Pot comanda modelul favorit cele interesate din cadrul magazinului mentionat, la preturi rezonabile.