Nu Oricum, sursa pentru materiale profesionale in sere si solarii

BUCURESTI - 20 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Culturile de calitate sunt o preocupare pentru toata lumea. Asa cum clientul isi selecteaza atent comerciantul, sursa de hrana si cel care produce, cultiva trebuie sa fie extrem de selectiv cu modul in care isi desfasoara activitatea. Incepand cu o constructie propriu zisa, de sera sau solar si continuand cu tipul de seminte de legume, astfel de alegeri trebuie sa va ghideze spre un profesionist in domeniu. Nu Oricum , shop de nisa, dispune de un portofoliu vast de produse fitosanitare, seminte, tevi, echipamente pentru sere si solarii.

Nu Oricum

Nu Oricum

Folii si alte echipamente

O vasta categorie in cadrul paginii https://nuoricum.ro/ este cea a foliilor si a echipamentelor pentru sere si solarii. Garantia calitatii foliilor este reprezentata de o serie de factori: grosime, aditivi, numar de straturi. Pentru alegeri corecte, ar trebui cerut sfatul specialistului. In gama de la Nu Oricum regasim folii termice, de acoperire, pentru pereti, cele de mulcire etc.

Foliile pentru sere si solarii sunt speciale, au in continut aditivi astfel incat permit ca lumina naturala sa patrunda, au efect termic, previn formarea de picaturi de apa la nivelul plantelor si sunt rezistente la uzura si intemperii. Foliile de acest gen pot ajuta culturile si contribuie negresit la formarea timpurie a acestora.

Accesorii pentru montaj

Casa plantelor, adica o sera sau un solar, trebuie sa fie mediu prielnic pentru culturi. Montajul serelor sau a solariilor va tine cont asadar de anumite produse, echipamente si accesorii de calitate. Este in avantajul celor care le folosesc intrucat nu vor fi necesare inlocuiri ale acestora, intr-un timp prea scurt. Nu Oricum pune la dispozitia celor interesati teava zincata, ata pentru palisat, plasa de umbrire, printre altele.

Gama de accesorii este una vasta, astfel incat regasim la aceeasi sursa inclusiv clipsuri de calitate pentru prinderea foliilor sau macara manuala.

Ingrijirea culturilor

Ulterior dupa montarea serelor si solariilor, continua grija in ceea ce priveste buna dezvoltare a culturilor. In functie de diversitatea culturilor, de tipul de daunatori ce pot sa apara la acestea, Nu Oricum dispune de o gama vasta de pesticide, erbicide sau funcigide. Produsele fito sanitare sunt un interes de la sezon la sezon. Acestea sunt eficiente si in completare, in paleta de oferte de la Nu Oricum regasim implicit instalatii de erbicidat.

Daca nu sunt necesar de tratat, atunci culturile ridica problema ingrasamantului folosit, astfel incat dezvoltarea lor sa fie una optima sau poate chiar accelerata, imbunatatita. In acest sens vor fi necesare tipuri de ingrasaminte, fie ele sub forma lichida, solida sau cele cu eliberare lenta.

De asemenea, o diversitate de tipuri de seminte este insiruita in cadrul acestui magazin online. Vorbim despre soiuri de legume, cu specificatii despre perioada de cultivare. Asadar pot fi alese in functie de cat de timpurii sunt dorite culturile.

Produse de calitate, ca o baza pentru culturile bogate si profitabile ulterior, regasim la Nu Oricum. Magazinul online are stoc generos. Pentru cei interesati si de partea de consultanta, specialistii isi arata disponibilitatea, detalii in acest sens fiind regasite si in cadrul paginii oficiale.