O altfel de solutie pentru amenajari industriale, marca Desian Fer

BUCURESTI - 28 ianuarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Spatiile industriale, fie cele in care va desfasurati activitatea propriu zisa, fie cele de depozitare, au nevoie de idei puse in practica care avantajeaza din toate punctele de vedere. Lipsa de organizare si spirit practic va determina sa recurgeti la relocare sau poate fi ceea ce ridica costurile, pentru a inchiria un alt spatiu de depozitare. O solutie pentru astfel de cazuri vine de la Desian Fer.

Desian Fer

Desian Fer

Rafturi metalice

Desian Fer poate realiza in totalitate si pana in cele mai mici detalii proiecte de tip rafturi metalice. Acestea ar urma sa ridice la cote maxime nivelul de organizare al unui spatiu industrial. Pot fi alese rafturi de dimensiunile necesare, de inaltimea dorita. Acestea sunt sigure si durabile si permit sa aveti la indemana tot stocul de produse.

Nu sunt singurele proiecte ce pot fi desfasurate cu acesti specialisti. Aceeasi sursa deserveste si ca furnizor de solutii de proiectare in ceea ce priveste scarile metalice sau platformele. Fie ca vorbim de hale sau alte tipuri de spatii industriale, exploatarea pe inaltime este o idee excelenta. Va permite sa obtineti cu un cost mai rezonabil un alt etaj, un spatiu in plus de depozitare. Accesul catre aceasta zona la inaltime va fi realizat prin scari, de asemenea proiectate a fi sigure.

Nici platformele nu sunt de neglijat, dat fiind ca acestea optimizeaza spatiul in asa fel incat sa permita acces la zona superioara in orice moment.

Servicii complete de la Desian Fer

Mai mult decat a proiecta scari, platforme sau chiar si rafturi metalice, cei de la Desian Fer pot fi colaboratori pe termen lung. Echipa va masura si va realiza toti pasii pana cand structurile de acest gen ajung sa fie montate. Tot ei se vor ocupa si de siguranta utilizarii acestor structuri pe termen lung. Asadar, vor realiza verificari de mentenanta.

Inainte sau chiar si post vanzare, partea de asistenta profesionala face diferenta de asemenea. Caci nimic nu se compara cu increderea pe care ti-o insufla un specialist, ce isi rezerva timp pentru clientii sai, atat cei existenti, cat si pentru cei viitori.

Servicii complete, oferte personalizate si explicatii despre tot ce presupune activitatea acestui furnizor regasim in cadrul paginii oficiale, desian.ro.

Contact:

desianfer82@gmail.com

+40 751 673 354