O petrecere memorabila incepe cu o bautura buna

BUCURESTI - 4 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Petrecerile sunt sinonime cu distractia. Insa pana la momentul mult asteptat este nevoie de organizare si planificare. Fiecare eveniment se doreste a fi unic, memorabil, fie ca vorbim despre o nunta sau o simpla petrecere de majorat.

Barblade.ro

Barblade.ro

Este adevarat ca bautura este cheia distractiei insa alegerea acesteia, dar si modul de prezentare reprezinta puncte spre care trebuie orientata atentia. In primul rand este nevoie sa se vizeze tipul petrecerii si preferintele publicului. Pentru cei care cred ca berea merge la orice, ei bine, cerintele oamenilor sunt mult mai diverse de atat. In plus, mancarea, stilul de amenajare a locatiei, muzica sunt detalii care acompaniaza spiritul distractiei.

Cei interesati de o petrecere memorabila sunt invitati sa apeleze la serviciile profesionale de pe Barblade.ro. Echipa firmei mentionate iubeste distractia, senzatiile tari, dar si gusturile autentice.

Barblade - Entertaineri profesionisti si barmani de exceptie

La prima vedere, meseria de barman pare una usoara. Pur si simplu torni niste bauturi in pahare. In realitate, barmanii profesionisti capteaza atentia publicului cu multe jocuri si prezentari spectaculoase a modului de preparare a bauturilor. Acest show mai poarta si denumirea de flair bartending si necesita multe ore de antrenament, pe langa invatarea multor retete de cocktailuri.

In plus, cei care vor sa isi surprinda invitatii trebuie sa se orienteze spre alegerea bauturilor atat alcoolice, cat si non alcoolice.

Pentru ca o petrecere memorabila inseamna bauturi bune, acest lucru nu se refera neaparat la alcool. In fiecare grup de prieteni exista si acea persoana care este responsabila cu condusul masinii. Pentru un plus de originalitate, se pot alege cocktailuri si fresh-uri racoroase.

Cat despre cocktail-urile alcoolice, retele sunt diverse. Nu doar Blue Lagoon sau Cosmopolitan sunt apreciate. Acestea sunt populare datorita serialelor si filmelor de la Hollywood. In realitate, cei de la Barblade invita publicul larg sa incerce o explozie a simturilor gustative prin multitudinea retelor de cocktail-uri preparate de barmani profesionisti.

Serviciile propuse pe Barblade.ro acopera o varietate de cerinte. Ofertele includ: barmani, bar mobil decorat si utilat complet, pahare, ingrediente pentru cocktailuri, pachete de bauturi, decoruri si marturii, servicii de consultanta si planning.

Detaliile despre alte servicii, cat si preturile aferente le gasesc cei interesati de o petrecere memorabila pe site-ul oficial Barblade.ro. Add some fun la orice eveniment cu shot-urile și cocktail-urile preparate de cei de la Barblade.