O viata de poveste in vilele de lux in Santa Maria Bay

BUCURESTI - 30 aprilie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cine nu viseaza la o viata intr-un peisaj de poveste, ce favorizeaza un trai linistit, relaxat, departe de stresul si aglomerarea oraselor mari? Atunci cand dorinta este de a le asigura celor dragi astfel de conditii, Santa Maria Bay vine cu oferte de locuinte moderne, aliniate trendurilor si nevoilor de actualitate.

.

.

Santa Maria Bay este un complex rezidential de pe tarmul Marii Negre, ce constituie expresia unei pasiuni autentice. Pastrand cu fidelitate specificul stilului mediteranean-italian, acesta este definit de vile luxoase, construite in stil autentic italian. Acestea vin in completare cu elemente estetice deosebite, inspirate din stilul sicilian, ce le confera un aer de prospetime si eleganta aparte.

Mai mult decat atat, pentru ca fiecare sa se bucure de confortul dorit si de spatiu suficient in locuinta, proiectul ofera trei tipuri de vile spre cumparare, respectiv inchiriere pe termen lung. Care sunt dimensiunile acestora pot afla cei interesati de pe site-ul oficial SantaMariaBay.ro.

Interesul este ca fiecare sa simta ca apartine locului, sa beneficieze de un ambient rezidential potrivit gusturilor si necesitatilor sale. Intocmai acest obiectiv il urmareste si reuseste sa il indeplineasca de fiecare data proiectul.

O vila de lux pe tarmul Marii Negre - un nou stil de viata

Pentru cei nerabdatori, exista pe site o sectiune speciala, ce include un tur virtual al complexului, alaturi de galerii foto interioare si exterioare, dar si imagini cu litoralul disponibil pentru locuitorii golfului Santa Maria.

In ce sens se transpune modul in care se prezinta acesta comunitate in viata locuitorilor? Ei bine, s-a avut in vedere ca fiecare vila sa prezinte o perspectiva panoramica unica. Astfel, indiferent de zona complexului, fiecare proprietar se va bucura de o priveliste aparte, cu vedere spre mare si spre inaltul cerului albastru. Aici relaxarea si stilul de viata benefic dobandesc cu totul alte conotatii. Este locul in care odata ajunsi, cei interesati nu isi mai doresc sa plece.

Locatia exacta a golfului, precum si preturile pentru fiecare vila, in functie de tipologia sa, sunt aspecte despre care doritorii pot afla date complete si informatii de interes fie online - pe site, fie prin contact telefonic sau mail.

Exista atat posibilitatea de a cumpara, cat si de a inchiria o vila de lux pe tarmul Marii Negre. Astfel, sunt multi si cei care opteaza pentru serviciile de inchiriere, despre care se pot afla mai multe aici. Specialistii pot propune celor interesati o oferta personalizata de inchiriere, care sa se plieze pe nevoile si preferintele personale - desigur in raport cu termenii si conditiile standard existente.

Cert este ca fiecare vila asigura conditii de confort complete, vizand atat interiorul, cat si curtea. Astfel, fiecare proprietate dispune de gradina privata spatioasa, completata de zona de parcare special amenajata. Delimitarile vilelor asigura beneficiarilor siguranta deplina si intimitatea dorita.

Informatii complete cu privire la vilele de lux ce pot fi cumparate sau inchiriate in acest golf sunt disponibile pe www.santamariabay.ro.