Ofera un plus de personalitate living-ului cu picturile celebre de la Deco Perete

BUCURESTI - 29 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Arta este un domeniu de un real interes atat pentru femei, cat si pentru barbati deopotriva. Arta uneste oamenii, ii apropie. Iar una dintre formele de arta preferate ramane fara doar si poate pictura. Operele unor pictori celebri continua sa fie de ani buni puncte de reper pentru tinerele talente si sunt pastrate la loc de cinste. Aflati in continuare cum puteti obtine un decor elegant cu ajutorul tablourilor de la Deco Perete.

deco-perete.ro

deco-perete.ro

Cum poate schimba un tablou intregul decor al unei incaperi?

Un tablou poate reprezenta pata de culoare de care orice incapere are nevoie. Acesta poate fi in aceleasi tonuri ce se regasesc in restul decorului sau, dimpotriva, poate fi nota contrastanta din incaperea unde este pus.

Cand vine vorba de tablourile ce reconstituie picturi celebre, acestea au menirea de a da o nota eleganta, sofisticata si atemporala camerei. Sunt ideale in special pentru living, pentru ca astfel pot fi admirate de catre toti cei ce trec pragul casei. Acelasi efect il pot avea si atunci cand sunt puse intr-un birou.

De unde pot fi achizitionate aceste tablouri?

Magazinul online Deco Perete ramane un reper pe piata din Romania in ceea ce priveste solutiile de decor cu ajutorul produselor pe care le comercializeaza.

Una dintre categoriile de produse regasite pe site-ul oficial deco-perete.ro este cea dedicata tablourilor decorative, unde regasiti si tablouri dupa picturi celebre.

Reproduceri fidele ale unor opere de arta semnate de Vincent Van Gogh, Edgar Degas, Claude Monet, Gustav Klimt, Pierre-Auguste Renoir, Paul Gauguin si alti pictori celebri isi pot gasi cu usurinta locul in orice tip de decor, fie el vintage, contemporan, romantic, boem, clasic etc.

Vorbim de fapt despre postere de arta ce au o calitate inalta si sunt inramate cu rame de lemn, perfecte pentru a putea fi asortate celorlalte elemente de decor din incapere.

Tablourile cu picturi celebre sunt extrem de costisitoare, insa puteti obtine exact acelasi efect optand pentru unul dintre tablourile propuse de magazinul Deco Perete, la preturi extrem de rezonabile, accesibile tuturor.

Pentru a putea plasa o comanda, accesati site-ul oficial deco-perete.ro, adaugati in cos produsele dorite, completati formularul de comanda aferent si aceasta va fi livrata prin intermediul unei firme de curierat rapid la adresa dorita.

Descoperiti toate tablourile dupa picturi celebre, dar si celelalte produse propuse de Deco Perete si incepeti sa decorati cu stil!

Date de contact Deco Perete

Sediu: Bd. Unirii, Nr. 23, Baia Mare, Judetul Maramures

Telefon: 0770 917 748

Email: contact@deco-perete.ro