Oferte last minute Antalya prin VioTopTravel pentru un concediu de vis

BUCURESTI - 8 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Un sejur in Antalya este o idee de vacanta pe care o imbratiseaza cu interes un numar tot mai mare de turisti, atat din tara, cat si din intreaga lume. O destinatie de vis - asa este aceasta vazuta de cei care au avut ocazia deja de a pasi pe taramurile magice ale Antalyei.

viotoptravel.ro

viotoptravel.ro

O calatorie in Antalya reprezinta o idee incantatoare atat pentru cei care prefera sa calatoreasca singuri, in cuplu, cat si alaturi de prieteni. Cu numeroase posibilitati de relaxare si distractie si tu vei gasi atractiva ideea de a opta una din numeroasele oferte last minute Antalya din portofoliul agentiei VioTopTravel.ro.

Ce servicii includ pachetele de oferte de la VioTop Travel?

Pentru a avea siguranta unui sejur perfect, trebuie sa te interesezi legat de fiecare aspect al calatoriei. Cand optezi pentru o oferta last minute, iata care sunt aspectele asupra carora trebuie sa iti indrepti atentia.

Cu ce vei calatori

VioTop Travel ofera informatii exacte in ceea ce priveste modalitatea de transport vizata in ofertele sale.

Plecarile sunt cu zbor direct, cu avion charter, in functie de preferinte din: Bucuresti, Timisoara, Arad, Iasi, Suceava, Craiova, Targu Mures, Cluj, Baia Mare.

Siguranta destinatiei

Oricare ar fi zona turistica de interes in Antalya, VioTopTravel asigura celor ce opteaza pentru pachetele de vacanta oferite siguranta, excluzand astfel sentimentul de ingrijorare al turistilor.

Intaresc ideea de siguranta si ofertele all inclusive pe care agentia le pune la dispozitie in cadrul site-ului oficial www.viotoptravel.ro. Este vorba practic despre oportunitatea de completa deconectare de la cotidian, de la rutina, starea generala fiind definita de relaxare, confort si odihna.

Conditiile de cazare

Ofertele pentru Antalya includ cazare in unitati hoteliere de 5 stele, ce asigura turistilor facilitati complexe, incepand de la restaurante, plaja proprie cu sezlonguri incluse, precum si dotari pentru familiile cu copii. O vacanta cu familia in Antalya devine perfecta atunci cand spatiul de cazare include in lista de utilitati tobogane, piscine, spatii de joaca pentru copii, parcuri de distractii, precum si posibilitatea de a desfasura diverse activitati.

Desigur ca si adultii au posibilitati numeroase de distractie. Nevoile acestora vor fi astfel satisfacute nu doar de serviciile de tip all inclusive ale pachetelor de vacanta, dar si de activitatile si excursiile optionale disponibile.

Persoanele pasionate de shopping pot realiza un tur al orasului, cei care doresc sa exploreze intinsul apei pentru o excursie cu vaporasul, pot face diving, rafting sau alte astfel de sporturi. Excursiile diverse organizate in zona Antalyei si in imprejurimi sunt de asemenea idei interesante.

Statiuni de top in Antalya sunt Belek, Alanya, Kemer, Lara, Side. Aici turistii au parte de servicii impecabile, sunt primiti cu ospitalitate, iar conditiile asigura la cazare sunt ideale pentru o relaxare deplina si un concediu implinit.

Referitor la preturile practicate, ofertele last minute din portofoliul agentiei mentionate asigura un raport pret - calitate convenabil pentru turisti. Pe site-ul VioTopTravel.ro gasesc cei interesati informatii complete pentru un sejur in Antalya, dar si spre alte destinatii de interes din lume.