Old Skipper isi rasplateste publicul cu bratari premium, originale

BUCURESTI - 11 iulie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Old Skipper , deja un nume cunoscut pe nisa de accesorii de tip bratari din franghie nautica, propune modele unicat si stiluri originale ale fiecarui tip de bratara. Conceptul acestora a fost combinat intr-o armonie cu principiile de calitate, astfel ca bratarile adorate sa fie rezistente si sa poata fi purtate o viata.

Old Skipper

Old Skipper

Povestea Old Skipper a pornit de la iubirea fata de natura, fata de frumos si fata de mare in mod special. Ceea ce in aparenta este un obiect util marinaresc, franghia, a devenit un motiv inspirational si element de baza in a crea accesorii spectaculoase.

Colectiile Old Skipper

Acolo unde creativitatea este element de baza, nu se pot limita rezultatele. Asadar, Old Skipper cuprinde tipuri de bratari ce pot fi purtate cu succes de barbati, femei sau copii. Sunt bratari diverse, de la cele minimaliste la cele puternic accentuate cromatic si nu numai.

Un concept popular este spre exemplu legat de bratarile charm, cele ce sunt menite sa fereasca purtatorul de rele. Semnele specifice sunt incluse ca si elemente decorative pentru bratari deosebite. In combinatii de culori si tipuri de materiale, de la piele la clasica franghie nautica, Old Skipper dovedeste versatilitate in stil.

Colectiile bratarilor din piele sunt unicate, Old Skipper fiind unic producator al acestora. Sunt inedite si mai ales rezistente, sunt o combinatie unica intre piele, design elegant si stilul marinaresc regasit in fiecare piesa parte din colectiile lor.

Descopera de asemenea colectiile si subcategoriile de bratari din franghie nautica, office, traditionale, casual sau pentru petrecere. Fiecare dintre acestea vine cu o noua viziune despre ceea ce inseamna arta creativa combinata cu un joc de culori si texturi. Se mentin aceleasi caracteristici de baza, fiecare bratara putand fi achizitionata in functie de dimensiune, cu inchidere in ancora, brida sau ancora placata cu aur.

Promotiile Old Skipper

Old Skipper rasfata cu posibilitatea de a avea parte de livrare gratuita. In acest sens comanda minima trebuie sa depaseasca un anumit prag. Returul de produse, desi pare greu de crezut ca nu te vei indragosti de bratara de la prima vedere, se poate realiza cu succes in termen de 30 de zile. Asa cum se prezinta si in cadrul paginii oficiale, oldskipper.ro, pentru cei care se alatura acestei comunitati recomandarea unui prieten aduce si o rasplata contorizata. Profita de un astfel de voucher pentru a dori si o alta achizitie din cadrul site-ului.

De mentionat este ca de la conceptul deja clasic de accesorii cu tematica nautica , Old Skipper a adus inovatie si o amprenta aparte. Bratarile Old Skipper sunt lucrate manual, in atelierele din Romania, sunt creatii proprii si inedite si au la baza dorinta de a impartasi dragostea pentru frumos si natura.

Sa nu uitam ca Old Skipper dispune deja de 5 modele de bratari originale, creatie proprie, inregistrate la OSIM. Acest aspect nu poate decat sa denote interesul pentru a crea ceva nou si aparte. Fii sigur ca orice alegere de tip accesorii de la Old Skipper inseamna sansa ta de a iesi in evidenta prin stil original, precum bratarile insasi, pe care le vei asocia in fel si chip la diverse tinute.

Cei interesati regasesc la oldskipper.ro toate colectiile si stilurile de bratari disponibile.