Old Skipper, unic distribuitor de bratari din piele cu ancora

BUCURESTI - 9 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Old Skipper , magazin online axat pe segmentul de accesorii, bratari din franghie nautica, isi consolideaza statutul de lider in ceea ce priveste furnizarea de bratari din piele. Ca drept dovada, preferintele publicului pentru acest stil este in continua crestere.

Old Skipper

Old Skipper

Bratarile din piele de la Old Skipper

Cu maxima atentie la modul in care sunt lucrate, ce elemente se imbina si ce stil rezulta, bratarile din franghie nautica au cucerit publicul. Insa mai mult decat atat, au ajuns sa fie o clasa premium in materie de accesorii, cand s-a ales pielea naturala ca material integrat in realizarea acestor bratari.

Marele avantaj al acestui material se refera la calitatea cu care rasfata pe cel care poarta cu mandrie o astfel de bratara. Pielea se comporta excelent in timp, ca urmare a folosirii, este durabila si fara disconfort legat de reactiile pielii, intrucat vine in contact direct cu aceasta.

Bratarile din piele regasite la oldskipper.ro imbina perfect toate caracteristicile legate de stil, design, calitate si originalitate. Merita mentionat ca exista o categorie vasta special dedicata acestui segment de tipuri de bratari. Maiestria lucrului manual este innobilata de detalii incantatoare si impreuna formeaza aceste tipuri de accesorii dorite atat de barbati, cat si de femei.

La baza lor, bratarile nautice amintesc de legamantul iubirii al oamenilor marii, marinarii, care reuseau sa isi vada partenerele foarte rar. In semn de iubire acestia le daruiau se pare bratari improvizate din ce altceva daca nu din franghie nautica, cu un nod specific marinaresc. Peste ani si secole, acest stil a recapatat viata, insa in stil mai pretentios. Dar iata ca de la acest concept s-a dezvoltat ideea de a realiza bratari unisex, din franghie nautica.

Bratarile Old Skipper

Mai mult decat materialul calitativ in sine, fiecare element ales este in masura sa contribuie atat la calitatea produsului, cat si la originalitatea acestuia. Asadar, bratarile Old Skipper dispun de inchidere in forma de ancora, din otel inoxidabil, ceea ce face ca pana si expunerea la apa pe termen prelungit sa nu afecteze bratara. Dupa preferinte, sistemul de inchidere poate fi si din metal pretios.

La capitolul elemente decorative, bratarile de la Old Skipper pot avea clasica combinatie de piele si franghie nautica. Pentru categoria de bratari Charm spre exemplu, acestea includ simboluri despre care se spun ca ar aduce noroc.

Intr-un cuvant, varietatea este ceea ce defineste astfel de bratari. Spre marea bucurie a publicului, rasplatit pentru interesul acordat acestui segment, bratarile din piele, din franghie nautica de la Old Skipper sunt in tendinte, viu colorate, armonios innobilate de detalii si cand toate acestea se combina rezulta desigur o colectie desavarsita de accesorii interesante.

Pentru doritori, pagina oficiala oldskipper.ro gazduieste multiple colectii ale tipurilor de astfel de bratari. Pentru ca este furnizor unic, profita de sansa de a fi o prezenta originala, purtand accesorii de acest gen. Orice achizitie vine la pachet cu o garantie a produsului, o alta maniera de a asigura cumparatorul ca bratara in cauza intruneste toate caracteristicile de calitate.