Pachetele turistice, completate de dotarile camerelor de hotel

BUCURESTI - 1 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail


Brodank Comarnic , mare producator de lenjerii pentru hotel, joaca un rol important in ceea ce inseamna ecuatia factorilor ce ar trebui sa aduca multumirea clientilor. Prin colaborari extinse, de-a lungul anilor, in cei 20 de experienta, Brodank si-a format un ghid al calitatii. In mod sever si strict se respecta termenii calitativi de producere a lenjeriilor, prosoapelor si a tuturor elementelor de acest gen ce doteaza o unitate de cazare.

brodank

brodank

In ceea ce priveste gradul de confort al unui turist, precum si imaginea unitatii hoteliere, lenjeriile sunt un element primordial intr-o camera. Asadar, Brodank recomanda alegerile de inalta clasa. Cu o continuitate din acest punct de vedere, succesul este garantat. Ceea ce contribuie la un rezultat de acest gen se refera la:

    Dotarea camerelor cu lenjerii care fac din patul camerei unul nu numai primitor, ci care sporeste de asemenea si confortul si imbunatateste somnul. O lenjerie de calitate are la baza materialul net superior, respectiv bumbacul. Nu este insa singurul, damaskul fiind de asemenea un material bine cotat. Lenjeriile din Percale sunt si ele in aceasta lista.

 

    Gramajul unei lenejerii este in masura sa determine calitatea pe termen lung, adica rezistenta la uzura. In cazul unitatilor hoteliere se considera necesar un gramaj de minim 100-120 gr/mp.

 

   Broderiile sau orice tip de personalizare inseamna un accent in plus, din punct de vedere estetic. Metodele in acest sens sunt si ele diverse, adaptabile dupa gust si investitia financiara pe care si-o permite fiecare dintre unitatile ce pun accent pe rasfatul turistilor.

 

Gama de prosoape marca Brodank

Pe cat sunt de utile, necesare, pe atat de pretentioase si ele, prosoapele au si ele o nota aparte. In unitatile de cazare turistii se asteapta sa gaseasca o clasa superioara de produse. Desigur, pe masura stelelor hotelului, pe masura clasificarii unitatii de cazare. Din aceasta ecuatie, Brodank recomanda prosoapele foarte moi, plusate.

Nu numai capacitatea de absorbtie va conta, ci si modul in care se comporta produsul ca urmare a folosirii. Asadar, intr-un raport intre ceea ce este necesar versus pret, prosoapele trebuie sa fie confortabile, insa sa impuna preturi mici. Desigur, bumbacul este alegerea numarul 1 din nou. Calitatile acestui material sunt si cele care il recomanda.

Acestea pot fi de asemenea personalizate, cel mai adesea cu logo-ul unitatii de cazare. Categoria de prosoape personalizate de marca Brodank cunoaste 3 variante; de la metoda jaquard la broderia clasica sau imprimarea, fiecare in parte este realizata cu acelasi scop: de a aduce un plus de confort, de a iesi in evidenta si de a face o nota de diferentiere intre serviciile clasice si cele superioare. Hotelierii mizeaza adesea pe rasfatul turistilor, astfel ca daca tocmai dotarile din hotel sunt in masura sa satisfaca astfel, atunci merita a se urma un astfel de plan. 

Halatele de baie

O unitate de cazare complexa include desigur si halate de baie. Acestea sunt practice si necesare mai ales daca in cadrul unitatii exista si un spa. Chiar si fara existenta unui astfel de spatiu, un halat de baie intregeste dotarile unei bai.

Si aceaste impun anumite cerinte de calitate. In acest sens, se doreste senzatia de confort, de relaxare, halat care isi indeplineste functia, absoarbe foarte bine si in egala masura este foarte moale. Asadar, alegerea nu este tocmai una la intamplare.

In plus, si acestea pot fi personalizate. Cu sau fara aceasta cerinta, halatul trebuie sa fie rasfatul de dupa dus sau baie. Brodank este de asemenea o sursa, un producator preocupat de complexitatea dotarilor de acest gen, astfel ca include si halatele in gama de oferte. Ca si in cazul prosoapelor, ca urmare a spalarilor frecvente, uzura nu isi spune cuvantul cand materiale sunt bine alese si realizarea unui halat inseamna un produs durabil. 

Brodank online

Avand in vedere disponibilitatea extinsa, Brodank este si o prezenta online, spre usurinta celor care au nevoie de prosoape, lenjerii si alte dotari din aceasta sfera. Pagina oficiala lenjerii-hotel.ro include toate sfaturile necesare drept pentru care astfel de produse sunt necesare. De asemenea, aceeasi pagina include si oferte sau posibilitatea de a cere una personalizata.

Gama de oferte de la Brodank se completeaza cu seturi de protectie pentru saltele, cu pilote si perne sau dotari din sfera restaurantului, respectiv fete de masa. Accesati site-ul mentionat pentru investitii de durata.