Panourile radiante ElectricSun, inovatie si eficienta in a crea confort termic in locuinte

BUCURESTI - 21 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In anii moderni de existenta, cand exista atat de multe sisteme neconventionale si alternative ale clasicelor metode de incalzire pentru spatii, panourile radiante au devenit tot mai populare. Au un design compact, minimalist si perfect integrat in decorul oricarui spatiu. Se monteaza pe tavan si poate incalzi cu o mai mare eficienta fata de alte sisteme. A devenit o metoda competitiva pentru publicul larg, iar Ecojoy furnizeaza acest gen de solutii.

Panourile radiante ElectricSun

Panourile radiante ElectricSun

De la necesitate la alegere sanatoasa

Sistemul de incalzire pentru orice tip de spatiu este o necesitate absoluta, dar nu merita ales doar din acest punct de vedere. Cu atat de multe optiuni, acum eficienta, randamentul si costurile pe termen lung sunt aspecte vizate in alegerea tipului de sistem de incalzire. Din fericire, din toate aceste perspective panourile radiante ElectricSun sunt avantajoase si chiar si mai mult decat atat, reprezinta o metoda sanatoasa.

Un aspect remarcabil este faptul ca nu impun costuri de intretinere, dupa cum se intampla in majoritatea cazurilor cu sisteme binecunoscute precum centralele. Incalzesc eficient si cu un cost redus, combat probleme ale spatiilor cum ar fi lipsa de incalzire uniforma si drept urmare aparitia de umiditate in exces. In plus, se monteaza usor, fara sa fie nevoie de un plan major, de deranj si munca complexa.

Important de precizat ca astfel de panouri incalzesc rapid, in doar cateva minute. Procesul este unul natural, ecologic. Pentru o alegere optima este recomandat ca cei interesati sa faca raportul fata de suprafata necesara de incalzit. Specialistii Ecojoy pot oferi consiliere pentru  o alegere optima. Inainte de toate vezi aici toate ofertele de panouri radiante de la ElectricSun.

Seminee electrice, o alta oferta disponibila la Ecojoy

Pentru cei care considera ca un semineu ar fi imaginea idilica in locuinta, varianta celui electric poate suplini aceasta dorinta, cu maximum de randament si confort. Acest tip de sistem nu se conditioneaza de spatiu astfel ca se integreaza la fel de bine si in apartamente. Permite un montaj rapid, dar sigur. Este incadrat in rama de lemn, de o eleganta aparte.

Spre deosebire de versiuni simple, gama de seminee electrice de la ElectricSun aduce in prim plan tehnologia moderna si avantajele acesteia. Prin urmare, dispozitivul are sunet incorporat, ce imita trosnetul de lemn si da impresia ca semineul este cel clasic cu ardere. Atmosfera creata este una propice pentru relaxare si ofera intimitatea de care orice proprietar are nevoie.

Cu afisaj digital, incalzire cu termostat si control prin comanda, orice tip de semineu de la Ecojoy este definit prin calitate, functii variate si intuitive, totul in numele confortului celui care il va folosi. Pentru ca functionalitatea sa este apreciata, iar ca design nu este niciun compromis un semineu electric poate fi sistem ideal de incalzire  in orice spatiu.

Ecojoy dispune si de alte categorii de produse, de la boilere la racitor de aer, termostate sau panouri electrice. Toate acestea sunt disponibile in cadrul paginii oficiale, ecojoy.ro.

Taguri: ecojoyelectricsun