Pantofii de mireasa – intre asteptari si trenduri

BUCURESTI - 24 mai 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Viitoarele mirese sunt mereu preocupate de standardele inalte, de pretentii pe masura. Avand in vedere unicitatea evenimentului si implicatiile de stil ale acestuia, este evident ca se va dori ca incaltamintea, printre altele, sa fie aleasa cu mare atentie. Se tine cont nu numai de calitatea in sine a pantofilor, ca de fiecare data, insa si de un stil specific mireselor, ce imbina clasicul, traditionalul concept cu idei moderne.

Pantoful Galben

Pantoful Galben

Alegerea pantofilor de mireasa

In stil traditional cand vine vorba de pantofi mireasa acestia sunt de un alb imaculat. Totul se trage de la concepte vechi, insa pastrate cu sfintentie. Daca exista curiozitatea cum a ajuns acest aspect sa aiba continuitate, atunci merita amintit faptul ca albul identifica statutul de mireasa, ceea ce pare sa castige un loc de popularitate bine mentinut. Cu alte cuvinte, o mireasa are o unica sansa de a trai acest eveniment, de a avea acest statut si deci implicit de a purta albul specific, drept imagine edificatoare.

Pantofii de mireasa trebuie insa sa indeplineasca din punct de vedere practic mai multe aspecte. Tine de nivelul de confort, tine de design, de potrivirea ca stil cu tinuta. Astfel, Pantoful Galben a cucerit piata de profil prin multitudinea de optiuni.

Pantofii de mireasa de la Pantoful Galben

Pornind de la clasicul concept de incaltaminte de mireasa in tonuri deschise, au fost create colectii vaste. Interpretarea stilului de mireasa in materie de incaltaminte permite versatilitate si aplicarea unor abordari diverse. Mai cu seama ca unele mirese isi aleg o a doua perechi de pantofi pentru acest eveniment, cautand eleganta suprema si confortul in egala masura. Este cert ca acestea sunt mereu in cautare de nou, inedit, de optiuni si alternative.

In primul rand, pantofii de mireasa trebuie sa fie de calitate. Astfel, cei din piele ca material de baza sunt si cei care ocupa locul fruntas in preferinte. Indiferent de textura lor sau de alte elemente ce se folosesc, pielea ar trebui sa fie un prim aspect definitoriu. Este material rezistent, se muleaza pe picior, este de un nivel de confort incontestabil si indiferent de sezon se preteaza a fi purtata, deci exista toate motivele care justifica o astfel de alegere.

In al doilea rand, pantofii de mireasa trebuie sa se incadreze in categoria celor cu accent pe stil. De regula, aparte de tematica nuntii, un astfel de eveniment impune o anumita prestanta,  adoptarea unei tinute de inalta clasa. Incaltamintea asadar este de preferat sa dispuna de toc.

Pantoful Galben comercializeaza tipuri de incaltaminte pentru viitoare mirese. Chiar si cele mai sofisticate dintre gusturi sunt multumite de optiunile regasite aici. Cu un accent sidefat, perlat, cu atingerea delicata a unor elemente de design ce ofera un aspect unic, pantofii de mireasa sunt de o eleganta rara.

Descopera in cadrul paginii oficiale toata colectia, cu varietate si la capitolul marimi. Pantofii de mireasa propusi de Pantoful Galben inseamna o imbinare armonioasa intre conceptul clasic si o usoara influenta moderna. Sunt pantofii ce vor purta mireasa pe calea de fericire, deci nu pot fi altfel decat unici si de o splendoare aparte.