Papiro - asterne pe hartie amintiri si alege produsele de birotica de la unii dintre cei mai buni

BUCURESTI - 29 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online Papiro pune la dispozitia publicului larg o gama larga de rechizite, produse de birotica si papetarie, precum si jocuri si jucarii. Un singur loc este sursa completa pentru toate aceste tipuri de produse. Totodata de aici va puteti gasi inspiratia de a alege acele produse cu care sa va exersati talentul, sa fiti creativi si sa dati start unor proiecte de acest gen.

Papiro

Papiro

Din lumea accesoriilor pentru munca creativa 

Papiro include in gama sa accesorii si produse pentru munca creativa. Daca sunteti pasionati de pictura, aici veti gasi cutite pentru amestecul culorilor si pentru a picta prin tehnica specifica. Daca doriti sa experimentati joaca prin pictura alaturi de cei mici puteti achizitiona seturi de acuarele pentru pictat cu mana, acuarele finger. 

Tot aici sunt usor de gasit si acele produse utile la birou sau cerute adesea la scoala pentru diverse proiecte. Regasiti la Papiro un univers al produselor de genul, usor de comandat, din cateva click-uri. 

Jocuri si puzzle-uri 

Prin joc si joaca cei mici descopera lumea in toata splendoarea ei. Este bine-cunoscut faptul ca un copil deprinde mai usor unele notiuni daca totul este pus in scena prin joc si joaca. Exersati creativitatea si rabdarea celor mici cu puzzle-uri potrivite varstei lor, preferati un ceas din lemn pentru a descoperi o maniera prietenoasa de a invata cum sa citeasca ora. 

Astfel de produse sunt usor de gasit la Papiro. Lor li se adauga corpuri geometrice, jocuri diverse pentru toate categoriile de varsta, dar si jocuri educative, de logica sau memorie. 

Instrumente de scris si agende 

Ne folosim atat de des de astfel de lucruri, incat nu ne dam seama ca sunt indispensabile, acasa sau la birou. De calitatea acestora depinde uneori si modul in care ne prezentam in fata unor potentiali clienti. Pe hartie asternem ganduri, planuri, notam idei si practic ne punem programul scris negru pe alb. 

Pentru schite, desene create din pasiune, pentru ceea ce oferiti echipei spre folosire la birou, instrumentele de scris si agendele puse la dispozitie aici vor fi ideale. Calitate si preturi rezonabile, o gama vasta de optiuni va asteapta la papiro.ro

Contact: 

comenzi@papiro.ro

0754 888 752