Papiro - e-shopul cu rechizite pentru scolari

BUCURESTI - 8 septembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Avand in vedere ca vacanta de vara este pe sfarsite, fiecare elev se pregateste temeinic pentru inceperea scolii. Vacantele si concediile au luat sfarsit deci urmeaza revenirea pe bancile scolii. In fiecare familie in care exista un scolar si chiar prescolar, pregatirile sunt in toi. Papiro este acel magazin online de unde parintii pot comanda pentru copii toate rechizitele necesare pentru reinceperea scolii.

papiro.ro

papiro.ro

Acum magazinele sunt pline de oameni cu liste in mana pentru a achizitiona pentru cei mici toate caietele si instrumentele de scris necesare, deci aglomeratia este nelipisita. Orele petrecute in trafic si asteptarea la cozi infernale pentru ca nu se gaseste in acelasi magazin toate cele necesare nu prea este o solutie avantajoasa. Motiv in plus pentru care preferati Papiro. O comanda plasata va poate aduce la usa casei toate cele notate pe lista si ghiozdanul pentru scoala este gata.

Produse necesare esentiale pentru inceperea anului scolar

Gasiti aici toate caietele necesare pentru scoala. Atat cele dictando si de matematica in format A4 sau A5, cat si cele de biologie, muzica, geografie. Fiecare dintre acestea au copertile cu desene colorate, deosebite. Alaturi de acestea regasiti aici si hartie colorata, creponata si alte obiecte necesare pentru ora de lucru manual.

Cand vine vorba despre instrumentele de scris puteti gasi aici atat seturi de pixuri cu gel, markere, evidentiatoare, dar si stilouri si cerneala . Pentru ca nimeni nu este lipsit de greseala, chiar si cei mici mai scriu gresit uneori. De aceea ar fi bine sa adaugati la comanda si un pic cu rescriere sau chiar o banda corectoare. 

Ordinea pe care acestia invata sa o mentina de mici va fi benefica pentru adultul de maine, deci alegeti si un suport documente in care sa isi aranjeze fisele de lucru sau alte file pe care le are si care ii vor fi necesare. Daca suneti interesati puteti opta si pentru un ghiozdan, atat pentru baieti cat si pentru fete, tot de la Papiro.

Accesati site-ul si vizualizati toata gama de produse disponibile. Tot pe site puteti plasa si comanda.

Contact:

0754.888.752

office@ papiro.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/papiro-e-shopul-cu-rechizite-pentru-scolari