Parasolarul auto - ideal pentru protectia parbrizului

BUCURESTI - 18 ianuarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Unii spera ca macar partial, altii tintesc spre o protectie totala - este vorba despre utilizarea parasolarului in cazul automobilelor. Acesta indeplineste o serie de functii, iar cea de protectie a parbrizului contra efectelor nocive pe care le pot avea razele soarelui este una dintre cele mai insemnate.

tuning-car.ro

tuning-car.ro

Nu este o misiune dificila a gasi o metoda de protectie parbriz de acest fel, avand in vedere diversitatea optiunilor pe care le propun diversele magazine de specialitate, ce activeaza la ora actuala pe piata de profil.

In intampinarea celor care nu sunt dispusi sa faca vreun compromis vizavi de aceste elemente de protectie parbriz vin specialistii Tuning-car.ro . Este un magazin online renumit, care si-a centrat cunostintele in asigurarea de solutii sigure, de incredere proprietarilor de masini. Astfel, pe site sunt disponibile parasolare auto de calitate, destinate unor marci de automobile variate.

O alegere informata, realizata in functie de o serie de criterii atent stabilite reprezinta calea optima de a bifa achizitia parasolarului potrivit, dupa cum recomanda si specialistii Tuning-Car. Este ideal ca cel ales sa previna supraincalzirea interiorului autoturismului, mai ales cand directia in care acesta este parcat este chiar spre razele solare. De altfel, acest accesoriu auto joaca un rol important si in estomparea efectelor nocive din interior, cauzate de radiatiile UV. Acestea sunt deseori responsabile de deteriorarea culorii autentice a tapiteriei, dar si de fisurarea bordului.

Tipul parasolarului este un prim aspect de avut in vedere. Acesta se refera la modul in care se amplaseaza pe geam. Unii mizeaza pe varianta ce dispune de suprafata exterioara reflectorizanta, altii aflati in cautarea unei solutii merg pe modelele de tip folie omologata. Mare atentie ca parasolarul ales sa fie special conceput pentru zona parbrizului!

Modalitatea de fixare poate sa difere de la un producator la altul. Prinderea se poate face, spre exemplu, prin ventuze si se realizeaza usor si fara efort. Altele dispun de elastice care se prind de oglinda retrovizoare.

Materialul parasolarului este de asemenea un criteriu ce ar trebui avut in vedere de cumparator. Conteaza ca acesta sa fie suficient de eficient pentru a impiedica trecerea razelor solare. Acesta trebuie sa permita totodata o vizibilitate corespunzatoare spre exterior a pasagerilor.

Dimensiunile parasolarului sunt importante atat pentru a putea realiza o montare profesionala si stabila totodata, dar si pentru a oferi protectie integrala parbrizului. Asadar, inainte de a realiza o astfel de achizitie este necesar de urmarit dimensiunile acestuia, precum si modelul de autoturism pentru care a fost conceput.

Designul parasolarului conteaza pentru unii conducatori auto. Sunt de parere ca acesta constituie un detaliu care va imbunatati estetica de ansamblu a masinii. Acest aspect este unul relativ, mai ales ca nu exista atat de multe optiuni de design cand vine vorba despre parasolarele pentru parbriz.

Nu in cele din urma, un reper in alegerea unor astfel de accesorii auto il constituie costul acestora. Acesta poate fi considerat o preocupare generala a cumparatorilor. Pretul poate sa difere in mod substantial, in functie de magazinul din care este articolul cumparat, de materialul pe care il are la baza, de modelul autoturismului pentru care a fost conceput si asa mai departe.

Cei care doresc sa beneficieze de un parasolar de calitate, cu randament inalt, gasesc solutia potrivita pe tuning-car.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/parasolarul-auto-ideal-pentru-protectia-parbrizului