Pariurile sportive online - biletul zilei si ponturi

BUCURESTI - 13 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Febra suporterilor adevarati din diverse sporturi si pentru anumite echipe sau jucatori, dar si un potential castig din aceasta pasiune a determinat in timp o evolutie a activitatilor ce tin de casele de pariuri. In ultimul timp cei mai multi se orienteaza spre platformele online deoarece pot face comparatii intre mai multe case de pariuri licentiate si consacrate in acest domeniu.

ponturisipariuri.com

ponturisipariuri.com

Dezamagirea este si mai mare in cazul in care este implicata pasiunea, dar si sume mari de bani, de aceea este recomandata o informare precedenta in urma careia sa decidem spre ce ne indreptam investitia. Capcana nu vine de la casele de pariuri, deseori acest aspect nefericit are loc din cauza ideii ca stim despre ce este vorba doar cu o privire asupra ultimului clasament.

Tipserii romani recomanda biletul zilei de pe aceste platforme deoarece contin ponturi si pronosticuri in urma informatiilor bazate pe mai multe case de pariuri si se catalogheaza in functie de cote, dar si de bonusuri in bani pentru deschiderea de inceput a contului.

Un astfel de exemplu poate fi regasit pe ponturisipariuri.com unde se regasesc oferte de la case de pariuri precum Fortuna, Betano, Admiral games sau Super Bet.

Multi pariori sportivi aleg varianta de a miza pe biletul zilei si in special se orienteaza pe aceasta decizie cand vine vorba despre fotbal. Fotbalul poate fi considerat sportul nostru national, iar suporterii se regasesc intr-un numar insemnat.

Ideea pe care se bazeaza si cei de pe ponturisipariuri.com  este aceea ca meciurile din acest sport ofera o gama variata de posibilitati spre care se poate miza, deoarece evenimentele si campionatele se efectueaza destul de des atat national cat si international. Cateva exemple de astfel de evenimente sunt Champions League, Europe League, dar si meciurile din Liga I din Romania.

Cotele variaza in functie de agentia specifica de pariuri, insa biletul zilei este orientat spre cota ce reprezinta o echitabilitate realistica.

Pronosticurile din fotbal de pe biletul zilei sunt cumulari de informatii variate ce constau si in detalii mai putin luate in seama cum ar fi conditiile meteo in care se desfasoara meciul, cate surprize au facut ambele echipe de-a lungul timpului, cate rezerve si-au programat si alte aspecte ce pot influenta meciul in vreun fel.

Cu alte cuvinte, nu doar cotele si clasamentul anterior este important pentru a avea succes si nici faptul de a fi suporter inrait doar pentru o anumita echipa. Pariul reprezinta o activitate ce se bazeaza si pe obiectivitate si pe luarea deciziilor „la rece”. Ofertele de care dispune fiecare casa de pariuri se pot vizualiza direct de pe ponturisipariuri.com impreuna cu bonusurile de inceput pentru deschiderea contului.