Parteneriatele de lunga durata incep la tipografia Rainer-Press!

BUCURESTI - 26 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Rainer-Press , desi este un nume proaspat pe piata de profil din Romania, mai exact din 2017, a prezentat din start pentru al sau public doar servicii la standarde de top. Asa se face ca pe langa profesionalismul si devotamentul de care personalul da dovada, echipa ofera diversitate la capitolul servicii, dar si posibilitatea de a pune bazele unor colaborari de lunga durata.

rainer-press.ro

rainer-press.ro

Rainer-Press ofera servicii inalt calitative, variate, iar pentru ca totul sa fie perfect acestia folosesc doar produse tipografice ce trec cu brio testul timpului. Serviciile acestei tipografii sunt destinate, in primul rand, celor aflati in cautarea unei tipografii alaturi de care sa dezvolte o colaborare de lunga durata.

Servicii diverse, aflate in raport optim calitate - pret!

Rainer-Press ofera diversitate la capitolul servicii. Publicul interesat poate descoperi intreaga lista de servicii in cadrul paginii oficiale rainer-press.ro. In capul listei sunt clasate serviciile de grafica si design, tiparirea prepress, tipografia digitala si nu doar atat.

Tipografia offset face parte de asemenea din lista de servicii de la Rainer-Press, alaturi de legatorie, brosare, lacuire selectiva si, nu in ultimul rand, stantare.

Fiecare serviciu oferit de Rainer-Press are o mare insemnatate in intreg procesul de promovare a unei afaceri prin intermediul mijloacelor tipografice.

Ce produse tipografice ofera Rainer-Press?

Dupa cum s-a enuntat anterior, Rainer-Press ofera si o serie insemnata de produse tipografice. In acest fel, cei ce aleg sa colaboreze cu aceasta tipografie au avantajele dublate: beneficiaza atat de serviciile Rainer-Press, cat si de produsele acestei tipografii.

Asadar, lista de produse oferite de Rainer-Press cuprinde carti, brosuri, reviste, cutii, diverse cataloage de prezentare, ambalaje de carton, calendare, pliante si flyere, mape de prezentare, etichete si totodata stickere.

Pe rainer-press.ro exista o categorie destinata exclusiv produselor de tipografie. Aici regasesc cei interesati informatii cheie despre fiecare produs in parte. In acest fel vor sti cu exactitate de ce au nevoie, cum trebuie sa arate si alte detalii asemenea.

Expertii de la Rainer-Press pot fi contactati telefonic sau prin e-mail pentru si mai multe detalii cu privire la serviciile pe care le ofera. Toate datele de contact sunt disponibile in cadrul site-ului oficial rainer-press.ro.

 

Taguri: rainer-press