Patuturi pentru copii, de la Baby Trend

BUCURESTI - 15 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online Babytrend dispune de o colectie vasta privind patuturile pentru copii. Acestea sunt o prima grija cand vine vorba de venirea pe lume a unui copil. Pe masura pretentiilor atat de diferite pe care fiecare parinte le are, Babytrend ofera diversitate si in modele, dar si privind preturile.

Babytrend

Babytrend

Patut din lemn

In numele rezistentei si a calitatii de produs, cautarea in randul optiunilor de patut copii se rezuma adesea la cele din lemn. Materialul prezinta avantajele in masura sa determine un parinte responsabil sa aleaga clasa superioara a tipurilor de patuturi. Nu este toxic si chiar si cazurile in care lemnul in cauza este vopsit, culorile sunt non toxice si nu emana mirosuri ce pot afecta confortul sau sanatatea.

Patuturile de la Babytrend din lemn nu sunt lipsite de diversitate in ceea ce priveste paleta de culori sau tipare. Asadar, se vor gasi patuturi ce se transforma, devenind potrivite si pentru copiii ce depasesc etapa de bebelusi. In varianta initiala acestea cunosc o completare de tip comoda sau zona de depozitare, ce se poate detasa.

Stilul practic ce caracterizeaza aceasta clasa de produse se refera si la spatiile de depozitare. In acest sens, pot fi alese acele patuturi ce dispun de sertar la baza. De asemenea, se pot alege patuturi cu sistem de balansare inclus, insa acesta poate fi folosit numai la nevoie, caci de altfel prezinta stabilitatea necesara pentru a fi folosit ca atare. Nu in cele din urma merita amintit si de tipologia celor ce includ o parte detasabila, o laterala culisanta.

Acest din urma exemplu inseamna posibilitatea de a mixa stilul de dormit. Bebelusul dispune de un spatiu propriu, insa in egala masura poate fi foarte aproape de patul parintilor, adoptandu-se stilul de tip co-sleeping.

Detalii si completari

Pentru ca un patut sa fie pregatit pentru venirea celui mic acesta are nevoie de saltea si eventual de accesorii. Asadar, orice patut din lemn isi gaseste in cadrul aceluiasi magazin online www.babytrend.ro toate cele necesare in vederea realizarii unui cadru intim si complet dotat pentru nevoia de confort a bebelusului. Saltele sunt si ele din randul celor calitative, moi si potrivite pentru bebelusi. Vin intr-o varietate de dimensiuni, pentru a se preta oricarui tip de patut din lemn ales tot de la Babytrend.

Iar cand vine vorba de jucarii si accesorii un carusel este cel mai adesea o alegere. Miscarea in sine si jocul de culori si de jucarii reprezinta fara doar si poate ceea ce atrage vizual si ceea ce incanta un bebelus, calmandu-i starile de agitatie si de plans.

Pentru tot ce inseamna dotarile in camera de copil Babytrend pune la dispozitie. Orice parinte sau viitor parinte va gasi acest magazin ca fiind unul complex si avantajos pentru usurinta cu care se poate accesa colectiile de produse. Preturile sunt de asemenea multumitoare, ceea ce face ca Babytrend sa fie echivalentul unui aliat al celor care au cea mai grea misiune a vietii, aceea de a fi parinte.

Cei interesati gasesc in cadrul paginii oficiale babytrend.ro toate produsele aferente nevoilor copiilor.