Pensiunile si hotelurile din judetul Suceava sunt avantajate de ofertele de la Cafeaplus.ro

BUCURESTI - 14 septembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Nimic nu se poate compara cu gustul cafelei autentice, preparate cu drag si spor pentru toti cei care stiu sa aprecieze extractul uimitor al aromei din boabele de cafea. Iata ca echipa Cafeaplus.ro mizeaza pe acest lucru, pe calitatea si selectarea atenta a boabelor de cafea si pregateste, ca de fiecare data, oferte de nerefuzat pentru publicul sucevean si nu numai.

Cafeaplus.ro

Cafeaplus.ro

Cu sediul in Suceava, Cafeaplus.ro ar trebui sa fie un pilon de start pentru toate afecerile din mediul HoReCa ce vor sa isi extinda serviciile. Furnizor devotat de aparate de cafea si cafea boabe de la producatori celebri, Cafeaplus.ro ofera calitate, diversitate si consultanta de top.

Servicii ireprosabile pentru cei din zona Moldovei si nu numai

Aria de activitate a celor de la cafeaplus.ro este extinsa pe intreg teritoriul Romaniei. Cu toate acestea, dupa cum este si normal, cei aflati in zona sediului firmei Cafea Plus sunt mai avantajati din punct de vedere geografic. Serviciile sunt aceleasi, indiferent de regiune, insa colaborarile strans unite sunt realizate intre cei aflati in zona Moldovei.

Ce ofera cafeaplus.ro? Totul incepe de la asistenta profesionala derivata din anii de experienta pe piata de profil. Cafeaplus.ro poate oferi asistenta tehnica la un nivel inalt, solutii pentru problemele pe care clientii le intampina.

In plus, vorbim de o gama selecta de cafea boabe. Cafeaplus.ro ofera publicului sau doar cafea de la producatori cu renume in aceasta industrie, cafea boabe atent selectionata. Scopul este de a readuce gustul inegalabil al cafelei autentice din nou in atentia publicului.

Si pentru ca pachetul de avantaje sa fie complet, acelasi furnizor vine si cu o ofera extinsa de aparate de cafea. Din nou amintim de nume grele ale acestei industrii precum Expobar si Saeco. Cei de la cafeaplus.ro ofera atat espressoare de birou, cat si profesionale, automate noi si second hand, automate mixte, sisteme de plata, dar si filtre profesionale.

De asemenea, vorbim de diversitate si la capitolul piese de schimb pentru aparatele de cafea. Defectiunile pot apartea de oriunde, insa nu pot fi peste puterea de remediere a celor de la cafeaplus.ro.

Mai multe detalii cu privire la produsele puse la dispozitie, dar si cu privire la ofertele si consultanta de care publicul poate beneficia, regasim in cadrul magazinului oficial mai sus mentionat.

Taguri: cafeaplus.ro