Pentru Bucuresti si Ilfov - societatea Garea pune non-stop la dispozitie electricieni cu experienta!

BUCURESTI - 2 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru cei din Bucuresti si Ilfov, societatea Garea este un nume rasunator atunci cand vine vorba de electricieni cu experienta ce lucreaza non-stop. Avand in vedere ca problemele ce pot aparea la nivelul instalatiei electrice nu tin cont de zi sau de noapte, serviciul lor este la mare cautare, chiar o recomandare in randul celor ce se confrunta cu astfel de probleme.

Garea.ro

Garea.ro

Bucurestenii si ilfovenii au acum un sprijin in echipa de electricieni de la Garea, un sprijin de neegalat, avand in vedere anii de experienta ai acestora. La orice ora din zi sau din noapte, acestia se pot deplasa oriunde in Bucuresti sau Ilfov pentru a le rezolva celor aflati in nevoie problemele aparute la nivelul instalatiei electrice.

Pachetul de servicii de urgenta

Cand vine vorba de o urgenta, un electrician de la Garea sau chiar doi, in functie de gravitatea acesteia, se va mobiliza pentru a rezolva totul in timp util, fara urma de risc. In pachetul de servicii de urgenta, disponibil la orice ora, se numara:

-          Identificarea problemelor aparute la nivelul circuitelor de alimentare sau de iluminat;

-          Inlocuirea prizelor si intrerupatoarelor defecte;

-          Reparatii ale cablurilor ce au fost roase;

-          Remedierea daunelor cauzate de apa patrunsa prin circuite;

-          Reparatii ale tabloului electric.

In aceeasi ordine de idei, electricienii de la Garea ofera si o multime de alte servicii utile precum montarea contoarelor pasante, montarea prizelor si intrerupatoarelor, a corpurilor de iluminat si chiar montarea de comutatoare. Cei interesati regasesc si mai multe detalii in acest sens pe garea.ro.

Servicii de calitate de la electricieni autorizati ANRE

Societatea anterior enuntata nu este una fara autoritate pe piata de profil. Experienta, dar si profesionalismul electricienilor sunt cele doua calitati ce o fac sa urce pe un loc fruntas in topul publicului bucurestean si ilfovean.

Totodata, electricienii ce formeaza aceasta echipa dispun de certificatul ISO si autorizatie din partea ANRE. Astfel, calitatea serviciilor pe care le ofera nu poate fi contestata, avand in vedere ca, indiferent de serviciul ales, cel interesat primeste si o garantie a lucrului bine facut.

Mai multe detalii in acest sens se regasesc in cadrul paginii oficiale.