Pentru cei interesati sa schimbe vechiul scaun de birou, Unic Spot are solutia

BUCURESTI - 28 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online Unic Spot pune la dispozitia clinetilor sai scaune de birou ergonomice, cu fel si fel de caracteristici distincte, la preturi pentru toate buzunarele.

unicspot.ro

unicspot.ro

Orice birou are nevoie de un scaun potrivit pentru acesta. Asa cum procedam si in alegerea biroului ce ni se potriveste, la fel ar trebui sa facem si in privinta scaunui. Sa tinem cont, in primul rand, de caracteristicile acestuia, mai mult decat de design sau buget.

Fie ca vorbim de biroul de acasa ori cel de la locul de munca, ceea ce conteaza este ca acesta sa fie suficient de confortabil, astfel incat orele petrecute sezand sa nu fie un adevarat chin pentru sanatatea noastra. Din acest motiv, specialistii ne recomanda scaunele de birou ergonomice. Acestea confera diverse beneficii pentru corpul nostru.

Ce aspecte urmarim cand alegem scaunul de birou?

Fiecare scaun de birou poate avea diverse caracteristici care sa ne ajute sa mentinem o pozitie corecta si confortabila a corpului nostru. Sa vedem cateva aspecte pe care sa le urmarim!

In primul rand, este important ca inaltimea acestuia sa poata fi reglata pe cat mai multe variante. Si acest lucru este necesat pentru ca, in momentul in care stam pe scaun, genunchii sa fie indoiti la 90 de grade si talpile sa atinga parchetul. De asemenea, materialul din care este confectionata tapiteria scaunului este importanta. Putem opta intre piele, piele sintetica, material textil sau mesh. Fiecare poate testa, astfel incat sa aleaga materialul ce i se potriveste mai bine.

Aspecte destul de importante sunt si celelalte reglaje pe care le putem face scaunului. Si aici mentionam reglajul pe verticala a spatarului, reglarea scaunului pentru zona lombara, reglarea bratelor, a tetierei, culisarea sezutului si lista poate continua in acest sens.

Bineinteles, designul acestuia este si el un factor in functie de care il alegem, insa prioritare sunt cele ce tin de confort si de o pozitie corecta a corpului in timpul sederii.

Incearca scaunele de birou de la Unic Spot pentru a simti diferenta

La UNIC SPOT vorbim de o intreaga colectie de scaune de birou pentru adulti, dar si pentru copii, toate de calitate superioara. Le regasim pe site-ul oficial al magazinului. Indiferent de preferinte, avem de unde face alegerea potrivita pentru noi.

Asadar, cei interesati de scaune birou de la UNIC SPOT sunt invitati sa le descopere accesand site-ul magazinului.