Pentru servicii de top produsele de calitate destinate manichiurii sunt oferite de Nolia Shop

BUCURESTI - 15 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online Nolia Shop pune la dispozitia celor interesati produse de calitate, profesionale pentru crearea de manichiuri si pedichiuri ca de reviste. Toate acestea sunt de provenienta germana, calitate incontestabila. In plus, pentru a fi un real sprijin pentru public, cei de la Nolia Shop testeaza inainte de toate, oferind la pachet si note explicative legate de caracteristicile produselor.

Nolia Shop

Nolia Shop

Kituri Nolia

In variante accesibile, pachetele de produse sub forma de kituri sunt practice, seturi compacte pentru a realiza manichiura ca la carte. Nolia Shop vine cu variante adaptate si in functie de nivelul de cunoastere a fiecarui tehnician: premium kit, professional, starter sau basic.

Acestea contin instrumente diverse, sabloane si pensule, dupa caz si diverse oje si produse pentru nail art.

Accesorii si consumabile

Nolia Shop poate fi sursa completa pentru cei care isi amenajeaza si doteaza salonul, pregatiti pentru doritoarele de a avea parte de servicii de top privind manichiura clasica sau cu gel. Regasim aici diverse accesorii si consumabile, indispensabile in orice salon. De la sabloane la pile si pana la pensule si multe altele, din acelasi loc pot fi comandate toate cele necesare pentru ca un tehnician protezist de unghii sa isi desfasoare activitatea profesional.

Geluri si nail art

La capitolul culoare, geluri de constructie si nu numai oricine stie sa aprecieze calitatea materialelor. Acestea stau de altfel la baza unei manichiuri rezistente si cu o estetica impecabila. Nolia Shop include in portofoliul sau de produse geluri in culori saturate, cu acoperire buna, precum si produse pentru nail art.

Creativitatea nu are limite, astfel ca de la stickere la ornamente, folii de transfer sau accesorii metalice cei interesati pot comanda produse cat mai variate care sa le permita crearea de design modern. Manichiura simpla pare ca este banala. Exista trenduri ce se impun si pe aceasta nisa, asadar orice tehnician protezist de unghii trebuie sa preintampine preferintele clientelor.

Manichiura perfecta este cartea de vizita a unei femei. Sofisticata sau clasica, aceasta are nevoie de produse de calitate pentru a rezista mai mult si pentru a arata absolut irezistibil.

Gama de produse disponibila la Nolia Shop ridica acest domeniu de activitate la rang de arta. Descopera noutatile in cadrul paginii oficiale.