Pepiniera Moara pune la dispozitie plante certificate

BUCURESTI - 1 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru cei care sunt in cautarea unor soiuri de pomi fructiferi sau arbusti fructiferi Pepiniera Moara este un raspuns potrivit. Se vor gasi aici produse certificate, soiuri variate, stoloni de capsuni certificati, arbusti fructiferi de mur, zmeura, coacaz, afin, goji etc. Oferta este completata si de alte produse specifice, folii, caserole, sisteme de irigatie, printre altele.

Pepiniera Moara

Pepiniera Moara

Pepiniera Moara a devenit o bogata sursa de material saditor si continua sa isi mentina reperele calitative a ceea ce ofera, datorita faptului ca tine cont de soiurile ce se adapteaza cel mai bine la clima tarii. Detine certificare, materialul saditor fiind de altfel si testat pe terenurile din zona Moldovei, dovedind rezultatele asa cum se asteptau.

Partener de incredere

Oricine isi doreste sa exploateze un teren agricol prin plantare de pomi sau arbusti fructiferi face o investitie considerabila. Asteapta rezultate multumitoare, de aceea exista grija pentru fiecare etapa. Totul incepe insa cu grija de a alege soiurile. Pepiniera Moara poate deveni un partener de incredere pentru o afacere de profil. Cu o echipa bine pregatita, formata din specialisti in horticultura, impreuna cu materialul saditor de calitate, se intrunesc toate conditiile necesare pentru un rezultat multumitor.

De altfel, este de preferat ca sursa pentru astfel de achizitii sa fie aleasa responsabil. Exista un fenomen curent, acela de achizitie rapida si la indemana a puietilor din supermarketuri, spre exemplu. Ce provine din import si se comercializeaza astfel nu are sanse de a rezista in conditiile climatice ale tarii. Dupa plantare se si dovedeste acest lucru. O astfel de investitie nu este tocmai recomandata.

Dar achizitia din centre specializate nu este singura grija. In cadrul paginii oficiale www.pepinieramoara.ro fiecare soi este explicat si detaliat privind modul de ingrijire. Venind in sprijinul celor care sunt in orice stadiu de evolutie cu planul de plantare, aici se vor gasi informatii pretioase si concrete despre soi, fruct, recoltare.

In completare, dupa plantarea unui soi certificat se vor realiza cu atentie si maxima informare si ceilalti pasi ce contribuie la dezvoltarea optima a pomilor si arbustilor. Se tin sub control privind formarea coroanei, procedura obligatorie anual. Tratamentele fitosanitare sunt si ele necesare, esentiale pentru a elimina sau preintampina aparitia diversilor daunatori, specifici fiecarui soi.

Oferta primaverii 2019

Pentru ca in curand incepe si etapa de plantare, Pepiniera Moara dispune de oferte complexe pentru cei interesati. Preturile sunt atractive si rezonabile si in plus este posibila achizitia indiferent de locatie. In acest sens, in cadrul paginii oficiale se poate consulta in detaliu lista de preturi.

Garantia calitatii vine si din sprijinul complex pe care Pepiniera Moara il ofera. Plantele disponibile sunt insotite mereu de dovada calitatii lor, de pasaport fitosanitar. O astfel de pepiniera este deja consacrata pentru ca ofera material saditor controlat, ce rezulta in produse sanatoase.

Nu in cele din urma, se ofera si sprijin pentru cei care au nevoie sa se initieze in misiunea de obtinere a subventiilor si/sau fondurilor europene pentru dezvoltare.