Perucile de la Belher, solutia pentru parul perfect

BUCURESTI - 9 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Din grija pentru un aspect impecabil, orice femeie isi coafeaza parul astfel incat sa îl completeze cu atentia cu care si-a selectat si tinuta. Atunci cand podoaba capilara nu este un avantaj, o solutie poate fi purtarea unei peruci. Belher vine cu solutii in acest sens, insemnand variante de peruci de calitate, din par uman, care cu greu sunt observabile.

Peruci Belher

Peruci Belher

Belher, furnizor de peruci si extensii de par

Pe nisa aceasta, Belher, cu pagina de prezentare belher.ro, este recunoscut pentru catalogul de produse, dar si serviciile conexe, de beauty, pe care le propune. Altfel spus, acest e-shop este o completare a magazinelor fizice unde cele interesate isi pot alege tipurile de extensii de par si perucile dorite. De asemenea, Beauty Bar-urile sunt locatiile in care pot fi montate extensiile de par, unde pot fi alese servicii de coafor si unde se face intretinerea parului.

In ceea ce priveste gama de peruci, exista de asemenea varietate. Belher pune la dispozitie peruci de lungimi diferite, de la peruci par scurt la cele de lungime medie sau cu par lung. Toate acestea sunt pre-coafate si gata de purtare. Ce inseamna acest lucru? Ca sunt gata pregatite sa ofere acel look perfect pe care orice femeie si-l doreste.

 

Perucile de la Belher sunt din par natural

Perucile regasite la Belher sunt din par natural 100% natural. Acest lucru favorizeaza atat din punct de vedere al calitatii, cat si al aspectului. Ca prim impact, perucile au acel luciu al firelor de par, specific parului sanatos si matasos. Practic, nu dau de banuit ca sunt peruci si nu parul natural al purtatoarei. Contribuie in acest sens si baza perucilor. Aceasta pot fi de tip monofilament partial sau integral, cu dantela sau clasica.

Mai mult decat atat, aceste peruci par natural nedetectabile pot avea culori diverse. Belher tine cont de asemenea de preferintele femeilor pentru tonuri de culoare in tendinte. Pot fi astfel alese cele cu fir de par blond, brunet, ciocolatiu, precum si cele ombre, cu gri sau grizonate. Dupa anumite preferinte, perucile pot avea parul cret, drept sau ondulat. Astfel, alegand dupa criterii de acest gen, purtatoarea isi ofera sansa de a incerca o schimbare de look totala.

Profilul clientei Belher

Cele care apeleaza la serviciile Belher sunt in primul rand cele care se confrunta cu o nevoie, precum si cele care recunosc calitatea si isi doresc produse premium. O peruca poate fi alegerea pentru cele care sufera de alopecie, care din diverse cauze au probleme cu pierderea partiala sau totala a parului. Poate fi de asemenea vorba de dorinta unei schimbari radicale care sa nu presupuna tunderea sau vopsirea propriului par.

Belher vine cu variante de calitate superioara. Perucile, indiferent de tipologia acestora, sunt o dovada in plus a calitatii produselor oferite de Belher. Acestea nu incomodeaza la purtare, se aseaza perfect pe cap, nu sunt usor de detectat, au par natural si redau un look pe masura, natural.

Pentru a proba perucile dorite pentru ca in final alegerea sa fie cea mai buna, specialistii Belher asteapta pe doritoare in magazinele Belher: Pache Protopopescu, nr. 6 si Baneasa Shopping City, etaj 1, Bucuresti.